På dette to-dagers kurset får du teori, praksis og praktiske øvelser som vil ruste din organisasjon til å stille sterkere i kampen om talentene. Kurset går over to dager: 19. oktober & 1. november

På dette kurset vil du lære hvordan du kan kick-starte en strategisk employer branding satsing i egen organisasjon, eller løfte det videre, med de ressursene du har tilgjengelig.

Kurset dekker blant annet:

  • Å skape et medarbeiderløfte/EVP (employer value proposition)
  • Hvordan selge inn en satsing på employer branding overfor ledelsen
  • Strategisk employer branding med en klar kobling til forretningsstrategien
  • Operativ employer branding for å tiltrekke, beholde og skape ambassadører
  • Under og etter Covid-19; nye forventinger til arbeidsformer, ledelse og kultur
  • Måle effekt og resultater av employer branding
  • Hvordan ta arbeidet videre

Kurset er teoretisk forankret og praktisk rettet, og vil ruste deg til å løfte arbeidet med employer branding i egen organisasjon. Det vil være rom for erfaringsdeling og diskusjoner. Kurset passer for deg som er ansvarlig for employer branding og/eller rekruttering i både store og små virksomheter og som ønsker en teoretisk og praktisk ballast for å jobbe videre med fagfeltet.

Kursholdere:

Christian Scheen

Christian Scheen er rekrutteringssjef, samt HR sjef og HR Business Partner, i Skanska Norge. Han har 20 års erfaring fra HR og har ledet rekrutteringsenheter både i Norge og USA. I Skanska jobber han aktivt med å synliggjøre alt konsernet kan tilby av muligheter og sikrer at rekrutteringsprosessene oppleves profesjonelt av ledere, nyansatte og ikke minst de som dessverre får avslag. Christian blir også brukt en del som foreleser for HR studenter på Høyskolen Kristiania, Universitetet i Sørøst Norge og som foredragsholder for HR Norge.

Hans Petter Stub er en av Norges mest erfarne konsulenter innen employer branding og har jobbet for et bredt spekter av landets mest attraktive arbeidsgivere, deriblant Equinor, Sopra Steria, DNB og Bærum kommune. I tillegg til å være partner i reklamebyrået Whydentify er han ekspertkommentator i E24.no og en hyppig brukt foredragsholder om faget. Hans Petter er siviløkonom av utdanning.

Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 uker før kurset starter blir deltakerne belastet med 50% av kursavgiften. Avmelding senere enn 3 dager før kursstart og påmeldte som ikke møter opp, må betale full pris. Avmeldingen må være skriftlig. Ved sykemelding fra lege refunderes kursavgiften i sin helhet.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Behov for overnatting?
HR Norge har hotellavtale med Thon Hotels, Scandic Hotels og Nordic Choice Hotels, som betyr at du får rabattert pris på overnatting.

Vi gjør oppmerksom på at eventuell overnatting må ordnes på egenhånd og at oppholdsutgifter ikke er inkludert i kursavgiften. Eventuell avbestilling og "no show" må selv håndteres / betales av den enkelte.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no