Employee Experience – vanlige folks tur?

Litt under tidenes tvang, men stadig flere virksomheter er opptatt av ansatt-opplevelsen. I høst var det på grunn av ansattes psykiske helse, mens det nå er bekymring for trivsel og turnover. Hvordan er det å jobbe hos oss, holder vi det vi lover ved nyansettelser, og hva skal til for at ansatte trives og er produktive så lenge som mulig?

Dame i front medarbeidere bak

I de 15 årene vi har observert temaet ser vi tilbake på til dels store endringer….gjerne i kjølvannet av økonomiske opp eller nedturer. Helt tilbake i 2013 ga vi ut en rapport sammen med EY som tok for seg Employee Value Proposition, som på godt norsk handlet om hva vi sier vi tilbyr de ansatte opp mot hva de ansatte opplever leveres på. Hva får de igjen for å investere sin tid hos oss? Hva ville de ønsket, hva har de behov fort? Vet virksomhetene hva de ansatte tenker i sitt stille sinn? I ette...

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Virksomhetsmedlem?

Jobber du i en virksomhet som er virksomhetsmedlem i HR Norge får alle ansatte tilgang til +artikler og andre medlemsfordeler.

Er du ikke medlem?

Som medlem kan du lese hele artikkelen. I tillegg får du tilgang til en rekke andre medlemsfordeler som hjelper deg i jobbhverdagen.

Flere artikler

Morten Albæk
Employer branding
Hvordan møter vi de yngre generasjoner i arbeidslivet?
Hvordan møter vi de yngre generasjoner i arbeidslivet?
Maren H Sunde
Employer branding
Vær tro mot visjonen i kampen om kompetanse
Vær tro mot visjonen i kampen om kompetanse
Ut døra slutter i jobb
Employer branding
5 tips til god offboarding
5 tips til god offboarding