AI + HR = Sant

HR Norge har arrangert to hackathoner som raskt ble fullbooket og ekstremt populære i oktober og desember 2023. De representerte en ny tilnærming til idégenerering innen HR. Hovedmålet med disse hackathonene var å utruste deltakerne med ferdigheter for å anvende AI i daglige oppgaver, for å frigjøre tid og bidra til en mer strategisk tilnærming i HR.

AI Hackathon toppbilde

Et mangfold av 90 kreative hoder fra rundt 60 virksomheter har samlet seg og skapt en unik arena for intensiv brainstorming og idéskaping. Dette omfattet utvikling av strategier for oppgaver som ofte er tidkrevende, og et ønske om å flytte HR bort fra å hovedsakelig være en transaksjonell og operativ enhet til å øke sine strategiske bidrag. Under arrangementene ble deltakerne introdusert for AI's muligheter, slik vi kjenner dem i dag, og hvordan disse kan utnyttes for å oppnå mer innen HR. Verkt...

Åpning AI Hackathon
Graf brukere AI HR Forum 2023
Hva vil de bruke tiden du har spart på
Bjørn Taale Sandberg underviser
AI Hackathon gruppearbeid

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Virksomhetsmedlem?

Jobber du i en virksomhet som er virksomhetsmedlem i HR Norge får alle ansatte tilgang til +artikler og andre medlemsfordeler.

Er du ikke medlem?

Som medlem kan du lese hele artikkelen. I tillegg får du tilgang til en rekke andre medlemsfordeler som hjelper deg i jobbhverdagen.

Flere artikler

HR AI artikkelformat
HR teknologi
Sikker Navigering i AI-landskapet: En oppsummering
Sikker Navigering i AI-landskapet: En oppsummering
HR AI artikkelformat
HR teknologi
Sikker navigering i AI-landskapet - del 4
Sikker navigering i AI-landskapet - del 4
EU flagg
HR teknologi
EU innfører den mye omtalte AI Act
EU innfører den mye omtalte AI Act