Vi arrangerer en webinarserie for å øke kunnskapen rundt og om kunstig intelligens. I vårt femte webinar byr vi på en interaktiv sesjon, der du vil lære å utvikle, tilpasse og integrere Open AI-assistenter i din HR-virksomhet. Dette er det siste webinaret i serien, og er eksklusivt og gratis for medlemmer.

Få en innføring i Open AI-assistenter og deres potensial innen HR! Ledet av Kenneth Madsø, grunnlegger av AI-byrået Krescado, vil du få innsikt i det nyeste innen AI-teknologi og praktiske tips til hvordan disse kan implementeres effektivt.

Du vil lære viktigheten av et solid rammeverk for AI, hvordan du skaper effektive prompts med Chat GPT4, og få demonstrert byggeprosessen for en AI-assistent fra teori til praktisk anvendelse. Videre vil vi utforske alternative løsninger og hvordan AI-assistenter kan integreres med andre teknologiske verktøy for maksimal effektivitet.

  • Lær å bygge AI-assistenter: Praktisk innsikt fra teori til implementering
  • Prompts: Skap effektive prompts med Chat GPT4

Optimaliser HR med AI: Utforsk effektive integrasjonsløsninger

Kenneth Madsø

Kenneth Madsø er tidligere medeier i Sempro AS og s360 Norge AS, og våren 2024 medgrunnlegger av Krescado, et konsulenthus for effektivisering av norsk næringsliv. Kenneth er en ekspert i digital markedsføring og praktisk anvendelse av AI. Med over 13 års erfaring i digital markedsføring har han fokusert på integrering av automasjon og i de senere år bruk av AI innen salg, teamledelse og markedsføringsstrategier. Kenneth har spilt en sentral rolle i utviklingen av en av Norges første AI-chatbots og er lidenskapelig opptatt av å utdanne og dele kunnskap om AIs potensial med norske bedrifter.

Webinaret er gratis og kun for medlemmer i HR Norge.

Siste frist for avmelding er 19. juni. Meld deg av på «Min side» eller send avmelding til hrnorge@hrnorge.no.

Lenke til webinaret blir sendt ut dagen før.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no