Onsdag 5. juni inviterer HR Norge Nordvest til en spennende ettermiddag med dypdykk i både Lean og Design Thinking.

Vi får besøk av to foredragsholdere, Levi Westerveld og Marcin Gaarden, som vil gi oss innblikk i disse metodikkene og hvordan de kan brukes for å utvikle organisasjoner og levere på strategier. Deler av foredragene vil holdes på engelsk, noe som også gir muligheten for engelsktalende personer å delta.

Agenda:

16.30: Dørene åpnes, registrering og mingling med pizza.

17.00: Velkommen ved styreleder HR Norge Nordvest.

17.05: Levi Westerveld - Design Thinking: A framework to structure innovation and help teams effectively deliver valuable products and services".

18.00: Pause og mingling.

18.15: Marcin Gaarden - Lean: How to operationalize HR strategy through Kaizen Culture?

19.00: Erfaringsutveksling og avslutning.


Vi ser frem til en inspirerende og lærerik ettermiddag. Vel møtt!

Foredragsholdere:

Levi Westerveld, senioringeniør ved Kystverkets digitaliserings- og innovasjonsavdeling. Levi er geograf og prisvinnende kartograf med åtte års erfaring innen miljømodellering, konsekvensutredninger, samfunnsengasjement og kommunikasjon. Han har med suksess ledet tverrfaglige team i prosjektleveranser for finansiører som H2020, Innovasjon Norge og IKI, med fokus på Arktis og Stillehavsregionen. Levi jobber tett med ingeniører, interne interessenter og eksterne brukere for å sikre at Kystverkets produkter og tjenester leverer maksimal verdi

Marcin Gaarden, fabrikksjef i Møre Trafo. Marcin har tidligere vært produksjonsdirektør i Jet's, forbedringssjef i Mowi og Lean-koordinator i Ekornes. På fritiden er han landslagstrener for U20 og trenerutvikler. Hans ekspertise inkluderer å operasjonalisere HR-strategi gjennom Kaizen-kultur, noe som fremmer kontinuerlig forbedring og effektiv ressursbruk i organisasjoner.

Medlemsmøtet er gratis og åpent for medlemmer i HR Norge.

Avmelding

Siste frist for avmelding er 4. juni. Send avmelding til hrnorge@hrnorge.no

Påmeldte som ikke melder avbud og ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 300.

Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no