Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

SBDL 2 2019

Advokatfirmaet SBDL er spesialister innen arbeidsrett. De er dyktige og har flere topplasseringer innenfor både nasjonale og internasjonale rangeringer. Mange av HR Norge sine medlemmer kjenner dem godt – ikke bare fra rådgivning, men også fra undervisning på kurs, HR akademiet, medlemsmøter og som foredragsholdere på konferanser. Evalueringene de oppnår er gjennomgående meget høye.

- SBDL er i toppsjiktet, sier daglig leder i HR Norge Even Bolstad. Blant de tingene jeg har lært meg å verdsette gjennom mange års samarbeid, er at SBDL har vist seg flinke til å rekruttere og utvikle advokater som tilfører et solid lag med personalpolitisk klokskap og juridisk forståelse innen arbeidsrett. Dette gjør at de ikke bare blir gode fageksperter, men i tillegg har det som skal til for å bli gode rådgivere i prosesser som de fleste av oss finner krevende, sier Bolstad.

- Vi i SBDL har hatt stor glede av samarbeidet med HR Norge i mange år, og har gjennom kurs, konferanser og HR-telefonen fått unik kunnskap om medlemsbedriftenes behov, sier partner og advokat Kari Bergeius Andersen i SBDL.

Som virksomhetsmedlem får du tilgang til rådgivningstjenesten og kan videre engasjere SBDL til medlemspris. Send en e-post til arbeidsrett@hrnorge.no med en kort beskrivelse av hva utfordringen dreier seg om. HR Norge kobler deg videre til SBDL og en jurist med særlige forutsetninger for å svare på nettopp din virksomhet sine utfordringer. Alternativt kan du ta en telefon til HR Norge på telefon 22 11 11 22 og vi formidler kontakt.

Sbdl 2 2019
En del av teamet i SBDL som står klar til å hjelpe HR Norge sine medlemmer

Som virksomhetsmedlem kan du nå få gratis pensjonsrådgivning av Formuesforvaltning pensjonsrådgivning AS. Rådgivningen skal være knyttet til arbeidsgivers interesser, og er i utgangspunktet begrenset til to henvendelser i året med varighet på ca. 30 minutter.

Kontakt HR Norge, og vi formidler direkte kontakt videre til våre eksperter:

I tillegg er selvsagt HR Norge sine egne medarbeidere tilgjengelige for å hjelpe virksomhetsmedlemmer innenfor et bredt felt av HR faglige spørsmål. Kontakt oss på hrnorge@hrnorge.no

Er du ikke medlem? Som virksomhetsmedlem kan alle i virksomheten benytte seg av medlemstilbudet i HR Norge. Vil du delta på våre arrangementer og benytte deg av alle fordelene, kan du lese mer på hrnorge.no/medlem

Les mer:
Her finner du juridiske standardmaler i arbeidsgiverforholdet

Her finner du juridiske veiledninger og retningslinjer for arbeidsgiverforholdet

Her finner du relevante temaark for arbeidsgiverforholdet