HR Norge medlemsnytt: Vi åpner opp og gir mer nytte til flere i virksomhetene

HR Norges viktigste oppgave er å levere relevant og fremtidsrettet kompetanse til medlemmene – derfor ønsker vi å gi mer nytte til flere i virksomhetene. Nå får alle i virksomheter med medlemskap tilgang til alle medlemsfordelene i HR Norge.

Dette betyr at virksomhetsmedlemmer nå kan legge inn så mange kontakter som de ønsker. Disse får tilgang til alt + merket innhold som krever innlogging og alt dette er inkludert i medlemskapet allerede.

På fagsidene finner du +artikler med HR-faglig dybde, videoer, maler for arbeidsforholdet, rapporter og temaark. Du kan som medlem spørre oss om råd innen HR faglige tema. Du kan delta på medlemsmøter kostnadsfritt og delta i fagnettverk. I tillegg kan alle i virksomheten delta på våre arrangementer til medlemspris. Skal du utlyse en HR-stilling kan virksomheter med medlemskap legge ut stillingen på HR Jobbmarked på hrnorge.no helt kostnadsfritt.

Som hovedkontakt i virksomheten har du innlogging og mottar bladet HRmagasinet. I tillegg får du en Min side funksjon hvor du kan administrere virksomhetsmedlemskapet.
- Du får oversikt over alle i din virksomhet som er registrert som kontakter
- Oversikt over alle deltakelser på våre arrangementer
- Du kan se tilkjøp og fakturaer for din virksomhet

Nå kan alle i virksomheten bli tilleggskontakt uten at det koster noe ekstra. Som tilleggskontakt får du tilgang til Min side med oversikt over egne deltakelser på våre arrangementer. Er du allerede tilleggskontakt beholder du bladet HRmagasinet til redusert pris. Er du nytegnet tilleggskontakt kan du ved å logge inn på Min side kjøpe bladet til redusert pris.

Storebrand har vært virksomhetsmedlem i HR Norge i mange år. Og de er glade for at medlemskapet nå åpnes opp slik at alle i virksomheten får tilgang til medlemsfordelene i HR Norge. Her kan du se Tove Selnes, HR-Direktør Konsern, Storebrand ASA fortelle om hva hun synes er bra med de nye endringene.

Storebrand er medlem i HR Norge fordi da kan hele organisasjonen være oppdatert på viktige temaer innen HR-faget

- Tove Selnes

Har du et individuelt medlemskap, eller er dere flere i virksomheten med individuelt medlemskap kan det lønne seg for dere å vurdere å bli virksomhetsmedlem. Fordelen ved å tegne et virksomhetsmedlemskap er at alle i virksomheten kan benytte seg av medlemsfordelene. Les mer om medlemskap her.

Lurer du på om din virksomhet er medlem slik at også du kan få tilgang? Kontakt oss på e-post hrnorge@hrnorge.no

Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer på hrnorge.no av nyheter og arrangementer anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev her.