Vil du være med å bidra inn i et spennende Talent Acquisition prosjekt?
Talent Acquisition (TA) i Deloitte jobber for å skape de beste kandidatopplevelsene, knytte aktiviteter til forretningsmessige resultater og levere høy kvalitet i alle prosesser. Vi jobber med «future proofing» innen TA og har et særskilt fokus på blant annet kandidatreisen, merkevarebygging, digitalisering, automatisering og datadrevet innsikt.

I forbindelse med et internt TA-prosjekt har vi nå behov for flere kolleger på teamet, både på heltid og deltid i en periode på 12 måneder.

Hva blir din rolle:

TA er organisert under People & Purpose (tidligere HR) og har en bred kontaktflate internt i organisasjonen på tvers av alle avdelinger, funksjoner og nivåer. TA-teamet består av dyktige rådgivere som bistår alle selskapets forretningsområder og kontorer.

Aktuelle arbeidsoppgaver i prosjektet kan eksempelvis være:

Heltid:

  • Operativ prosjektledelse, ressursstyring og koordinering.
  • Innsamling (sourcing/research), analyse og visualisering av data for økt innsikt.
  • Overvåke trender innen ulike bransjer og sektor, samt fasilitere for erfaringsutveksling, informasjon- og kunnskapsdeling.

Deltid:

  • Behovskartlegging, informasjonsinnhenting (research) og kontakt/oppsøkende arbeid.
  • Administrasjon, oppfølging og koordinering.
  • Ad hoc-oppgaver.

Hvem leter vi etter?

Heltid:

Dette er en fulltidsstilling for deg som har 0-2 års relevant erfaring. Du har kanskje nettopp fullført høyere utdanning, du kan starte omgående og ser på dette som en unik mulighet til å kickstarte din karriere i konsulentbransjen.

Det er en stor fordel om du har noe prosjekterfaring, samt har jobbet med markedsanalyser eller tilsvarende. Du har solide excel-ferdigheter og er en organisator som trives best når du kan sette ting i system. Du er nysgjerrig av natur, lærer raskt og er opptatt av teknologi.

Deltid:
Dette er en timebasert deltidsstilling for deg som er på utkikk etter å kombinere jobb med dine bachelor- eller master studier, og kan starte omgående. Innholdet i oppgaver og arbeidsmengde vil variere etter behov og oppgavene kan i stor grad utføres via hjemmekontor og virtuelt via våre digitale plattformer når det passer med din timeplan.

I denne rollen må du like å gjøre research, google søk og ta et dypdykk inn i databaser eller tilsvarende. I tillegg er det en fordel om du lett kommer i kontakt med andre mennesker, er glad i å følge opp og knytte relasjoner. Rollen krever mye administrasjon og koordinering, derfor er det også helt essensielt at du er strukturert, nøyaktig og trives med det.

Hva kan vi tilby deg?

I Deloitte får du jobbe med interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig, internasjonalt kunnskapsmiljø. Vi har et faglig arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid, og et svært godt sosialt miljø med stort og variert tilbud til ansatte innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter. Visste du at:

Om rekrutteringsprosessen

Send CV og søknad så snart som mulig. Du kan velge om du vil skrive søknaden din i tekstboksen eller laste den opp som et vedlegg. Alle søknader blir behandlet fortløpende!

Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med Anders Sæther på mobil +47 413 72 388.

-----------------------------------------------------------------
Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre! Vi ønsker et stort mangfold blant søkere.

Deloitte logo
Arbeidsgiver
Deloitte
Sted
Oslo
Stillingstype
Midlertidig ansettelse
Søk her
Søknadsfrist 02.10 2021 23:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil