Vil du lede rekrutteringsarbeidet på Norges beste arbeidsplass?
Har du lyst på en meningsfull og variert hverdag? En hverdag der du kan sette ditt preg på og drive vårt strategiske og operative arbeid for rekruttering videre? Da er jobben som leder for våre rekrutteringsteam noe for deg!

I Sopra Steria søker vi nå en dyktig leder for rekruttering til en sentral stilling i vårt HR-team. Rekruttering av dyktige medarbeidere er viktig for å sikre at vi når våre vekstambisjoner og styrker vår posisjon i markedet. Nå leter vi etter deg som vil lede våre rekrutteringsteam og drive det strategiske og operative arbeidet videre. Du vil ha ansvaret for at teamene leverer gode og solide rekrutteringsprosesser, som ivaretar de beste kandidatopplevelsene.

Hvem er så du?
Du er en som brenner for fagkompetansen din og har lyst å utvikle deg selv og de rundt deg. Du har jobbet strategisk med rekruttering gjennom flere år og har lykkes med arbeidet du har gjort. Kjennskap til IT og konsulentbransjen er en fordel, vi har høye vekstambisjoner og god innsikt i kandidatmarkedet er avgjørende for at vi lykkes. Du har gode lederegenskaper og din erfaring fra å jobbe i større organisasjoner vil komme godt med. Ingen dager er like hos oss, så vi tror at du er en person som trives med å jobbe både strategisk og operativt, samt lede team mot våre felles mål.

Sentrale elementer i jobben er:

  • Digitalisering av HR funksjonen er høyt prioritert og du vil eie og forvalte Sopra Sterias rekrutteringssystem
  • Sammen med Employer Branding teamet utvikle og gjennomføre rekrutterings- og Employer Branding aktiviteter
  • Rekruttering er en kjerneprosess hos oss, du vil sammen med rekrutteringsteamene og organisasjonen forøvrig skape helhetlige prosesser og gode kandidatopplevelser
  • Gjøre bruk av data og utvikle og rapportere på KPI-er for rekruttering​
  • Utvikle og vedlikeholde relasjoner og leveranser fra våre rekrutteringspartnere​


Vi vil du skal ha det bra både på og utenfor jobb!
Så i tillegg til seks uker ferie og gode forsikrings- og pensjonsordninger, har vi flere bedriftshytter, samt rabatter hos treningssentre og butikker du kan nyte godt av på fritiden. Men vi tror ikke det er alle godene som gjør at vi gang på gang blir kåret til Norges beste arbeidsplass. Det som gjør at de dyktigste fagpersonene vil jobbe hos Sopra Steria, er at de kontinuerlig utvikler seg innen faget sitt, med noen av Norges mest spennende kunder og arbeidsoppgaver.

Kjenner du deg igjen i dette, og er dette et sted du vil jobbe?
Da håper vi du sender inn en søknad, slik at vi kan blir bedre kjent med deg!

Vil du søke? Høres stillingen interessant ut og tror du du har det som skal til?
Da hører vi veldig gjerne fra deg. Søk via søknadslenken.

Spørsmål? Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med Kate eller Jeanette i HR-huset.

Søknadsfrist? Søk heller tidlig enn sent, men helst innen 24.01.2022.

Oppstart? Snarest, men vi tar selvfølgelig hensyn til oppsigelsestid.

Last ned
Arbeidsgiver
Sopra Steria
Sted
Oslo
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 24.01 2022 23:55
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil