Vil du jobbe med tilbudsarbeid i et rekrutteringsselskap som tenker nytt om rekruttering?
MeyerHaugen er et av Norges raskest voksende rekrutteringsbyråer. Kundene våre er landets største og mest innovative selskaper, og de har høye forventninger til oss. Vi ønsker å sette en standard for fremtidens rekruttering. Mange av oppdragene vi gjør kommer som avrop fra rammeavtaler med store organisasjoner i privat og offentlig sektor. Nå trenger vi å styrke laget vårt innen arbeidet med bid/anbud og rekrutterer en bid specialist. Er det noe for deg?

Om jobben
Som bid specialist hos oss vil du bli del av et fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Du vil hjelpe oss til å bli bedre på disse områdene:

  • Du vil sammen med vårt bid-team bidra aktivt i vårt tilbudsarbeid, og sikre at vi på en god måte svarer ut relevante anbudsforespørsler
  • Du vil ha fokus på hvordan vi kontinuerlig kan forbedre oss innen anbudsarbeidet vårt. Både når det gjelder f.eks presentasjon, sertifiseringer, verktøy og prosesser
  • Du vil jobbe strategisk og lage analyser over "must wins", sette opp årshjul for tilbudsarbeid og kundedialoger
  • Dersom du er motivert for å lære mer om rekruttering vil det være mulig å kombinere jobben som bid specialist med en jobb som rådgiver i konkrete rekrutteringsprosesser. I samarbeid med andre rådgivere hos oss, eller med ansvar for egne rekrutteringsprosesser til våre kunder.

Kvalifikasjoner
Vi ser etter deg som er opptatt av gode prosesser og profesjonelt kundearbeid, og som motiveres av å være med på å bygge et solid rekrutteringsselskap. For å gå inn i denne rollen bør du ha erfaring med tilbudsarbeid til offentlig-/privat sektor, gjerne fra bid-rolle eller tilsvarende.

Nysgjerrig på å vite mer?
Da oppfordrer vi deg til å lytte til podcastsamtalen der Sverre Haugen og Petter Meyer deler noen tanker om hva som kreves i rollen:
Podcast om stillingen som bid specialist

Ta gjerne kontakt med Bid Manager Veronica Troung Jensen (veronica@meyerhaugen.no / 918 52 885) for en uforpliktende og konfidensiell prat. 

Søknadsfrist snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om MeyerHaugen
Rekruttering som fagfelt er i stor endring, og vår visjon er å sette standarden for fremtidens rekruttering. For å lykkes med dette tester vi ny rekrutteringsmetodikk, nye prosesser og ny teknologibruk. Det som gir verdi for kunder og kandidater tas videre. For å mer effektivt kunne kommuniserer verdier, visjoner, kultur og lederskap bruker vi podcast som integrert virkemiddel i rekrutteringsprosesser. En tydelig effekt av dette er at vi får bedre kandidater i prosess, en bedre kandidatopplevelse, og mye mer effektive intervjuer. Gjennom kontinuerlig forbedring skal vi finne flere gode løsninger innen rekrutteringsfeltet. Dersom du vil være med på denne reisen håper vi å få deg med på laget.

HOVEDLOGO
Arbeidsgiver
MeyerHaugen AS
Sted
Oslo
Stillingstittel
Bid specialist
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 31.08 2022 23:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil