Vil du jobbe med HR og forretning i Nordens største omnikanal-forhandler av forbrukerelektronikk?
Ser du hvordan HR-funksjonen kan ha stor forretningsmessig verdi for et selskap? Har du en evne til bygge sterke relasjoner? Elkjøp Nordic skal styrke teamet sitt med to nye HR Business Partnere og søker deg som er lidenskapelig opptatt av utvikling.

Stillingene vil ha et bredt arbeidsfelt, med særlig ansvar for å støtte utvikling og implementering av HR strategier innen våre strategiske vekstområder. Som HRBP vil du være en sentral sparringspartner for ledere i Elkjøp Nordic, og stillingen passer for en som trives med å arbeide tett på kommersiell forretningsutvikling og som har lett for å bygge nettverk på tvers. Som HRBP spiller du en aktiv rolle i lederteam, og må derfor trives med å utfordre og utvikle ansatte og ledere.

Som HRBP bistår du ledelsen med ulike endringsprosjekter og organisasjonsutvikling, samtidig som du bidrar med å formidle og implementere dette til alle ansatte. I rollen er du ansvarlig for å støtte ledelsens arbeid med de ansattes trivsel og engasjement, samt utvikling og gjennomføring av selskapets læringsstrategier, samt vurdere ulike strategier for belønning og anerkjennelse. Det er flere pågående prosjekter innen hele HR området samtidig som mange ønsker å komme i dialog med deg, og derfor vil evnen til å holde hodet kaldt og holde god oversikt være essensielt.

Utover å ha en høyere utdanning og noen år som HR generalist, tror vi at den som vil lykkes i rollen:

  • er en god sparringspartner som er modig nok til å utfordre konsernledere, stille spørsmålstegn ved vurderinger og avgjørelser, samtidig som du kan underbygge og støtte dem i deres behov
  • kan grave seg ned i ulike datagrunnlag og gjøre analytiske vurderinger for å se sammenhenger og hvordan dette kan skape forretningsmessig verdi for selskapet eller bedre ansatt-tilfredshet
  • har forståelse for at endringsprosesser er krevende og tar tid, og har den nødvendige tålmodigheten og ydmykheten som kreves, samtidig som du er standhaftighet og benytter de riktige verktøyene for å skape bevegelse
  • har en helhetlig tankegang og vurderer de forretningsmessige fordelene ved de aktivitetene og tiltakene du gjennomfører


Hos oss vil du få en ansvarsfull og selvstendig stilling med internasjonalt nettverk og faglig ansvar. Du blir en del av et åpent og inspirerende arbeidsmiljø hvor du møter kunnskapsrike kollegaer og et selskap som har ressurser til å sette ambisiøse planer ut i livet. Miljøet preges av god lagånd, trivsel, stolthet og stor tro på det vi gjør.

Du vil få god onboarding og opplæring slik at du skal ha de beste arbeidsforutsetninger for å lykkes med utviklingsorientert HR. Her får man muligheten til å vokse i et fremoverlent selskap med solide verdier. Det er stort fokus på de ansatte som hjørnesteinen i strategien vår, og med ambisjoner, engasjement og hardt arbeid kan du nå langt i Elkjøp - fordi vi elsker å hjelpe kollegaer med å utvikle seg og finne nye, spennende muligheter i selskapet.

Vi holder til i flotte, moderne lokaler i Nydalen i Oslo med en utmerket kantine, vårt eget treningsstudio og en lang liste med ansattfordeler som gunstige priser på produktene vi selger og meget gode forsikringsordninger.

Vi er opptatt av mangfold blant våre ansatte og oppfordrer derfor alle til å søke uansett bakgrunn, etnisitet, kjønn og kompetanse.

Trigges du av denne muligheten eller er spent på å høre mer? Send inn din CV eller ta kontakt med en av våre rådgivere i The Assessment Company, Ole Fredrik Kirkebye på 918 05 777 eller Fredrik Boldt på 974 03 134. Ser frem til å høre fra deg!

Vær oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i rekrutteringsprosessen, og vi utfører også en bakgrunnssjekk på den vi ønsker å ansette til slutt.

Arbeidsgiver
Elkjøp Nordic AS
Sted
Nydalen, Oslo
Stillingstittel
HR Business Partner
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 10.04 2023 23:55
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil