Sopra Steria søker engasjert og strukturert HR-rådgiver!
Til vårt største forretningsområde, Digital Platform Services, ser vi etter en HR-rådgiver som sammen med HR Business Partner og vårt rekrutteringsteam, vil bistå i alle våre HR-prosesser . Du vil få mulighet til å jobbe med viktige utviklings - og forbedringsprosjekter. Som HR-rådgiver, vil du kunne bredde din HR- kompetanse fra a-å, og også ha en aktiv rolle i lederstøtte, kompetanseutvikling, introduksjonsprogrammer, medarbeidertilfredshet mm. Vi innfører nå nytt HR system, og vi ser for oss at du vil bidra inn vårt videre arbeid med å forbedre og optimalisere våre HR-prosesser med implementeringen av Workday.

Som HR-rådgiver, vil du kunne bredde din HR- kompetanse fra a-å, og også ha en aktiv rolle i lederstøtte, kompetanseutvikling, introduksjonsprogrammer, medarbeidertilfredshet mm.
Vi innfører nå nytt HR system,
og vi ser for oss at du vil bidra inn vårt videre arbeid med å forbedre og optimalisere våre HR-prosesser med implementeringen av Workday.

Dette passer deg, fordi du

  • har relevant utdannelse og god erfaring fra HR- og/eller utviklingsarbeid
  • har det ekstra bra når du jobber med automatisering, effektivisering og forenkling
  • liker å sjonglere mellom å se det store bildet og se de små detaljene som utgjør den store forskjellen på leveranser
  • trives med endringer og nye oppgaver
  • får energi av å forenkle andres hverdag ved å se løsninger
  • kommuniserer svært godt, både muntlig og skriftlig


Vi tilbyr en spennende og givende hverdag i et solid HR-faglig miljø, samt tilgang til Oslos råeste takterrasse! Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til bedriftshytter, bidrag til medlemskap hos SATS og ikke minst en ekstra ferieuke (seks uker totalt). Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper; fotball, friluftsliv, gaming og karaoke, for å nevne noen. Men frykt ikke, deltagelse er høyst frivillig. Vi bør kanskje også nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass fem år på rad!

Vil du søke? Høres stillingen interessant ut og tror du du har det som skal til? Da hører vi veldig gjerne fra deg. Vi intervjuer løpende aktuelle kandidater og ansetter når vi finner deg! Slik som stillingen er tenkt skal forenkle hverdagen til andre, ønsker vi å forenkle søknadsprosessen for potensielle kandidater. Glem malen du har på søknadsbrev, om du ikke har noe spesielt å si og la din CV og erfaring snakke for seg selv. Vi vil snakke med alle med relevant utdannelse og erfaring. Søk via søknadslenken.

Spørsmål? Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med Jeanette eller Kate i HR-huset.

Søknadsfrist? Søk heller tidlig enn sent, men helst innen 1/5/22. Vi intervjuer fortløpende, og håper å møte spennende kandidater også før fristen er gått ut.

Oppstart? Gjerne så snart som mulig, men vi tar selvsagt hensyn til oppsigelsestid.

Arbeidssted? Oslo.

Logo soprasteria
Arbeidsgiver
Sopra Steria
Sted
Oslo
Stillingstittel
HR-rådgiver
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 23.05 2022 23:30
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil