Seniorrådgiver HMS

Vil du være med å ivareta og utvikle Posten og Bring sitt viktige HMS-arbeid?

Posten og Bring sine viktigste ressurser er våre medarbeidere i hele Norden. Et godt og sikkert arbeidsmiljø er avgjørende for at vi skal levere verdi til våre kunder hver dag. Vi jobber kontinuerlig og systematisk med helse, arbeidsmiljø og jobbsikkerhet for alle våre ansatte. Denne innsatsen skal forsterkes ytterligere og vi søker derfor en strategisk, samarbeidsorientert og erfaren seniorrådgiver HMS. Sammen med øvrige medarbeidere i konsernstab Mennesker og organisasjon vil du ha et viktig ansvar for planlegging og gjennomføring av strategier og tiltak, som bidrar til at våre ansatte opplever en trygg arbeidshverdag hvor helse, miljø og sikkerhet er godt ivaretatt.

Stillingen inngår i Konsernstab Mennesker og organisasjon, og rapporterer til direktør for HMS. Noe reisevirksomhet i Norden må påregnes, men arbeidsplassen er i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Hva skal du jobbe med?

Du skal følge opp og videreutvikle konsernets helhetlige HMS-system, og verktøy med fokus på helse og arbeidsmiljø. Bidra til å utvikle og implementere prosesser og tiltak som understøtter konsernets strategi i et nordisk perspektiv. Du skal overvåke og sørge for at organisasjonen etterlever relevante lover og forskrifter innenfor HMS. Følge opp og videreutvikle områdene rus og spillavhengighet, samt konflikt, mobbing og trakassering. Du skal bidra i arbeidet med verktøy for å forebygge og følge opp sykefravær, og bidra med aktivt bruk av bedriftshelsetjenesten i det forebyggende arbeidet. Utarbeide, gjennomføre og formidle analyser. Ha dialog og samarbeid med tillitsvalgte og vernetjenesten, samt jobbe tverrfaglig med andre staber, divisjoner og forretningsområder i Norden. Du skal gjennomføre fagopplæring i hele konsernet og bidra til relevante HMS-kurs på digital plattform, og delta i eksterne initiativer og relevante prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fullført relevant utdanning på masternivå er ønskelig, men ikke et krav - relevant erfaring om systematisk HMS-arbeid vektlegges
  • Erfaring med følgende områder er ønskelig:
    • Systematisk HMS-arbeid og utvikling innen større organisasjoner, gjerne konsern
  • Lover og regler innen HMS, standarder og sertifiseringer i Norden
  • Verktøy og analyser innenfor arbeidsmiljø
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er opptatt av, og er en pådriver for, kontinuerlig forbedring. Du må like og evne å samarbeide med mange ulike aktører, med fokus på å finne de beste løsningene. Å være nysgjerrig og se "det store bildet", arbeide overordnet, og samtidig være operativ, er viktig for å lykkes. I tillegg ønsker vi at du er tydelig på budskapsformidling, både muntlig og skriftlig.

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du en trygg og sikker arbeidsplass med fleksibel arbeidstid. Du tilbys- gode forsikringer og pensjonsordninger, og konkurransedyktige betingelser. Hovedkontoret vårt ligger i Posthuset, sentralt plassert ved Oslo Sentralstasjon med umiddelbar tilgang til tog, buss, trikk og båt. Kontorlokalene er åpne, lyse og med en fantastisk utsikt over store deler av Oslo og omegn. Her har vi tilgang til fasiliteter som eget treningsrom og subsidiert kantine.

Vi ønsker en arbeidsplass preget av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte direktør HMS, Marie-Therese Hammersborg, på telefon +47 915 16 105.

Søknadsfrist: 11. juni 2023

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi foretar etter samtykke sjekk av aktuelle søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Vi behandler forespørsler og søknader fortrolig.

Arbeidsgiver
Posten Norge AS
Sted
Oslo
Stillingstittel
Seniorrådgiver HMS
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 11.06 2023 23:59
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil