Rekrutteringspartner
Vi er et lite familiedrevet selskap som har hyggelige lokaler sentral på Billingstad. I dag er vi 4 kolleger, og søker nå etter en partner som vil jobbe sammen med oss, eller kanskje to? I Setsaas Rekruttering har vi gleden av å jobbe sammen med våre oppdragsgivere med å skreddersy, bygge og forvalte deres viktigste ressurs, nemlig de ansatte. Setsaas Rekruttering har siden oppstart i 2010 vært en solid rekrutteringsbedrift som jobber mot våre verdier: respekt, tillit og engasjement. Vi har hjulpet mennesker til drømmejobben i snart 14 år, og gitt våre oppdragsgivere større verdi i nye ressurser og verktøy.

Setsaas Rekruttering har jobbet tradisjonelt med bygg og anleggsbransjen, samt HORECA. Men ønsker gjerne å ekspandere bransjer. Da vi ansetter i alle funksjoner i bransjene, men fagspesialistene og ledere mest. Vi er lett tilpasselige og ønsker å jobbe aktivt sammen; så vi som selskap yter godt og gir hverandre økt verdi.

  • Som Partner vil du bli en del av et familiært, hyggelig og inkluderende miljø med høy faglig kompetanse.
  • Som partner hos oss er du fleksibel i din arbeidshverdag. Men uformell læring og kollegialt samvær er for oss viktig, så vi håper å se deg en del på kontoret. Kanskje er du lei av å pendle inn til Oslo, slik vi også ble?
  • Vi søker gjerne deg som har oppdragsgivere, men som nå ønsker å jobbe i en mindre bedrift hvor dartkonkurranser og kantinen i 1. etg er et hyggelig innslag i hverdagen. For øvrig har vi også treningssenter i 1.etg og parkering.
  • Vi har støttefunksjoner som fakturering, markedsføring og search på huset. Lite investeringer, men egen tid, engasjement og arbeidsinnsats skal til.
  • Vi søker deg som kan skape resultater, profesjonell og er flink til å bygge tillit og skape langsiktige relasjoner både med kandidater og med oppdragsgivere.
  • Vi er også veldig opptatt av at du viderefører våre verdier, og er med å bygge videre på vår misjon og visjon.

Ta kontakt med oss, Pernille på 45813681 eller Aasmund på 91706467 for en hyggelig og uforpliktende prat.
Gleder oss til å høre i fra deg!

Srekruttering logo A
Arbeidsgiver
Setsaas Rekruttering AS
Sted
Billingstad, Asker
Stillingstittel
Rekrutteringspartner
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 31.05 2024 23:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil