Rådgiver til Econa karriereteam
Vil du være med på å bygge opp og videreutvikle karrieresenteret til Econa til å bli den foretrukne karrierepartneren for masterutdannede økonomer? Vi søker nå etter en person for en spennende rolle som skal være sentral i oppbygningen og videreutvikle tilbudet med karrieretjenester for Econas medlemmer.

Econa er økonomenes interesseorganisasjon og fagforening. Foreningen har ambisjoner om å vokse gjennom å tilby medlemmene flere og bedre tjenester. Som en del av dette skal Econa utvide tilbudet til medlemmene innenfor karriereveiledning. Det skal bygges opp et karrieresenter som skal levere et mangfold av tjenester som favner bredt.

Karrieresenteret skal gi medlemmene et variert og kompetent tilbud på rådgivning og veiledning om karrierevalg, karriereutvikling, jobbsøking og personlig vekst. Econa skal bli den mest foretrukne karrierepartneren blant økonomer i Norge.

For å få til dette ser vi nå etter en person som skal styrke teamet som skal videreutvikle og skalere opp det nye karrieretilbudet til Econa.

Riktig person er en visjonær person som kan konseptualisere og implementere. Du er nok kreativ og nyskapende, men samtidig strukturert og systematisk slik at du klarer å lande de gode ideene og sette de ut i livet. Det er viktig å være oppdatert på trender og utvikling i arbeidsmarkedet og du holder deg faglig oppdatert.

Sentrale oppgaver

  • Videreutvikle eksisterende tjenester.
  • Utvikle og igangsette digitale tjenester for karriereveiledning og utvikling.
  • Skape det foretrukne karrieretilbudet for økonomer.
  • Utvikling av strategier og strømlinjeforming av prosesser.
  • Være nyskapende, visjonær og kreativ.

Vi tror at du har erfaring med rekruttering, karriereveiledning, leder- og medarbeiderutvikling, eller kanskje du har vært konsulent i et konsulenthus. Du har noen års erfaring fra et kompetansebasert arbeidssted. Ansvar for utvikling, leveranser og strategiske prosesser faller naturlig for deg. Vi tror også at det kan være en fordel å ha jobbet med forretningsutvikling eller konseptutvikling. For eksempel fra digitaliseringsprosesser som implementering av nye systemer og verktøy. Å fasilitere workshops, holde seminar og kurs og være driver for ulike prosesser vil være positivt.

Du er nok også forretningsorientert og trigges av å prestere og drive endring, både i Econa og for medlemmene som benytter tilbudet for å ta steg og vil komme videre i karrieren sin. Du er flink på kommunikasjon og god på å bygge relasjoner og nettverk.

For å lykkes i rollen er du interessert i mennesker og arbeidslivet og motiveres av å bidra til andre sin karriere-utvikling. Du må være idesterk og har stor gjennomføringskraft - kreativ og visjoner, men samtidig realistisk så ideene blir gjennomført. Du er systematisk og strukturert i din arbeidsform.

Econa kan tilby et inkluderende arbeidsmiljø, med fokus på faglig og personlig utvikling. Det er gode pensjons- og forsikringsavtaler og det tilbys fleksibilitet både med mulighet for hybrid kontorløsning og arbeidstid.

Arbeidssted: Sentralt i Oslo sentrum.

Søknadsfrist: 20. januar.

Kunden samarbeider med Hammer & Hanborg. Ved spørsmål om stillingen eller kunden, vennligst kontakt Georg Mork: georg.mork@hammerhanborg.com / 908 65 713

Hammer & Hanborg

For oss er det forskjell på å være dyktig og å være riktig. For kompetanse handler om mer enn CV-en. Utdanning og tidligere erfaring er viktig, men for oss handler kompetanse like mye om potensial, verdier og motivasjon. Vi ser på mangfold som en styrke og ønsker derfor alle velkomne til å søke på våre stillinger. Vi synes det skal være gøy å jobbe! Kanskje ikke så rart med tanke på at vi tilbringer dagene våre med å skape fremtidens arbeidsliv. Vi er både stolte over og glade for at vi kan bidra til å gjøre en forskjell for mennesker og organisasjoner. Vi er overbevist om at alle mennesker kan og vil utvikle seg, og vi har som mål å opptre med respekt mot alle vi møter. Vi oppmuntrer og utfordrer hverandre til å ville og tørre å gjøre ting nytt og annerledes. Vi oppmuntrer og utfordrer hverandre og våre kunder til å ville og ikke minst våger å utvikle seg. Sammen skaper vi fremtidens arbeidsliv – bli med!
Les mer på hammerhanborg.no

Econa logo liggende sort
Arbeidsgiver
Econa
Sted
Oslo
Stillingstittel
Rådgiver
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 20.01 2022 23:55
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil