Nortura søker HR-sjef Østfold
Med evne og motivasjon til å utvikle, støtte og veilede ledere

Nortura SA søker HR-sjef for selskapets største region bestående av over 1000 ansatte fordelt på tre fabrikker i Sarpsborg, Hærland og Rakkestad. Som HR-sjef vil du være overordnet ansvarlig for å sikre leveranse av alle våre tjenester til regional ledelse og ansatte. Du vil lede et regionalt HR-team, og sammen vil dere aktivt ivareta alle aspekter innenfor HR og sørge for en solid implementering av Nortura tjenestekatalog. Du vil være del av konsernets HR ledergruppe, og være med å sikre at våre leveranser er lik i hele landet, samt være en aktiv part i tjenesteutvikling med fokus på brukerorientering, automatisering og digitalisering innenfor fagområdet.

Den rette kandidaten er en faglig sterk og relasjonsorientert HR-sjef med en pragmatisk og operativ lederstil. Du har høyere utdannelse og solid erfaring med HR-arbeid. Du evner å gå aktivt inn med god lederstøtte gjennom råd og veiledning, ivareta prosesser knyttet til arbeidsmiljø, samt lede og bistå i relevante omstillings-, utvikling og endringsarbeid. Du er forretningsorientert og har et sterkt engasjement for den sentrale rollen som HR spiller i en organisasjon. God kompetanse om fagforeninger, tariffavtaler og forhandlinger er en fordel, samt kunnskap om gjeldende lovverk innenfor fagområdet.

Du trives i et operativt produksjonsmiljø, hvor variasjonene er store og du kan arbeide bredt i spennet fra strategisk til operativ HR. Du er en løsningsorientert sparringspartner på alle nivå som proaktivt deler kompetanse og bidrar til å gjøre andre gode. Som person er du åpen, inkluderende og tillitsskapende, og du evner å iverksette tiltak i organisasjonen gjennom tydelig kommunikasjon, godt samarbeid og handlekraft. Med initiativ, gjennomføringskraft og motivasjon vil du bidra i et stolt og tradisjonsrikt foretak med meget sterke merkenavn de fleste i Norge har et forhold til.

Nortura logo bilde forside
Arbeidsgiver
Nortura
Sted
Østfold
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 13.08 2021 12:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil