Leder av personal-og utviklingsavdelingen i Fellesforbundet
Personal- og utviklingsavdelingen har varierte oppgaver innen hele personal, kompetanse og organisasjonsutviklingsfeltet samt HMS/internkontroll og søker nå etter leder til avdelingen. Fellesforbundet står overfor spennende organisatoriske utfordringer, og vi søker en engasjert og initiativrik lagbygger til en sentral rolle i dette viktige utviklingsarbeidet. Vi søker deg som brenner for personal- og kompetanseutvikling og ønsker å gjøre en forskjell.

Du skal lede en avdeling med to dedikerte medarbeidere, og sammen har dere ansvar for blant annet:

  • Operativ og strategisk HR-arbeid
  • Kompetanseutvikling og lederstøtte
  • Kultur- og organisasjonsutvikling
  • Rekruttering
  • HMS
  • Samarbeid med arbeidstakerorganisasjonene
  • Ansvar for gjennomføring og utvikling av personaladministrative oppgaver
  • Rådgivning og veiledning innen personalfaglige spørsmål

Du har relevant høyere utdanning og erfaring på ledernivå fra personalområdet, gjerne også fra endringsledelse. Din lederstil bør preges av både diplomati og stå-på-vilje. Av personlige egenskaper må vår nye avdelingsleder ha en utpreget serviceinnstilling, samt evne til å jobbe selvstendig og strukturert. Du må også ha gode kommunikasjons og samarbeidsevner. Interesse for og erfaring med digitalisering innen HR-området og med utvikling av nye arbeidsformer er en stor fordel.

Vår nye leder må forstå arbeidslivets spilleregler, den norske modellen og samspillet med tillitsvalgte i en større desentralisert organisasjon.

Fellesforbundet kan tilby en variert og selvstendig lederstilling med spennende utfordringer og stort rom for egne ideer og initiativ. Du må trives med å jobbe i et hektisk miljø preget av samfunnsengasjerte medarbeidere. Du rapporterer til forbundsleder.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons-, forsikringsordninger. Som ansatt i Fellesforbundet har du mulighet til å styrke din faglige og personlige kompetanse gjennom arbeidsoppgaver og kurs/videreutdanning.

Arbeidssted er forbundets hovedkontor på Lilletorget i Oslo.

Fellesforbundet ønsker en arbeidsplass preget av mangfold med ansatte med ulik bakgrunn, utdanning, realkompetanse og livserfaring.

For eventuelle spørsmål, kontakt Anne Marit Heber Nærby i Compass Human Resources på 924 49 114. Søknad med CV sendes snarest via søkeknappen. Søknader behandles fortløpende.

Fellesforbundet Logo 002
Arbeidsgiver
Fellesforbundet
Sted
Oslo
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 10.03 2021 23:55
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil