Konserndirektør People & Culture
Vår nåværende Konserndirektør P&C har takket ja til en ny funksjon i ISS Group, vi søker derfor etter en fremtidsrettet, proaktiv og gjennomføringssterk kollega. Vi tror rett kandidat har bred erfaring innen HR i større organisasjoner og erfaring fra rollen som HR-direktør, samt relevant høyere utdanning. Du vil bli en viktig del av selskapets toppledelse, med rapportering til CEO i Norge og P&C Group.

Ansvarsområde

Du vil få ansvaret for å lede selskapets HR funksjon og sikre at vi har HR-prosesser og systemer som understøtter vår virksomhet. Du vil være en aktiv bidragsyter til selskapets forretningsmessige og strategiske utvikling.

Du vil være en avgjørende bidragsyter for at ISS Norge skal forsterke sin posisjon ved å tiltrekke de rette talentene, kontinuerlig utvikling og anerkjennelse av våre medarbeidere og at ISS Norge tar et bevisst samfunnsansvar. Økt mangfold og målet om å bli Norges viktigste integreringskanal står sentralt i dette arbeidet.

Med deg på laget får du 24 engasjerte og dyktige medarbeidere, som hver dag jobber for at våre 1000 ledere og 10 0000 servicemedarbeidere skal lykkes.

Hvem er du?

Du jobber godt i spennet fra det strategiske til det operative og har stor arbeidskapasitet og forretningsmessig forståelse. Som leder ser du betydningen av at menneskene er vår viktigste ressurs, og din evne til samhandling og kommunikasjon utover i organisasjonen er god.

Hva kan ISS tilby deg?
Vi tilbyr en spennende og krevende lederstilling i et av Norges største konsern. Du vil inngå i den norske konsernledelsen og samarbeide med kolleger på tvers av landegrenser.

Du vil bli en del av et selskap som preges av høyt tempo, anerkjennelseskultur, mangfold og resultatfokus.

For mer utfyllende informasjon kontakt nåværende Konserndirektør P&C Hege Aamotsmo, mobil 482 22 825 eller Rekrutteringsansvarlig Per-Ole Torvund, mobil 959 95 304. Søknad med CV sendes ved å følge linken i denne annonsen. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

ISS Logo 400x400px 002
Arbeidsgiver
ISS Facility Services AS
Sted
Oslo
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfirst 17.01 2021 16:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil