HR-rådgiver
Ønsker du en innholdsrik karriere i en kompetent HR-avdeling med høy endringstakt og stort engasjement? Multiconsult søker nå ny HR-rådgiver og vi ser etter deg som vil utvikle deg i rollen gjennom å jobbe tett med vår forretning. Du vil sammen med resten av HR-avdelingen være en driver for fremtidens arbeidshverdag der resultater skapes gjennom trivsel, engasjement og utvikling.

Din arbeidshverdag i en HR-avdeling med ambisjoner

Vår ambisjon er kontinuerlig å digitalisere og effektivisere våre prosesser, noe som betyr at vi må tørre å tenke nytt i måten vi jobber på. For å gjennomføre dette trenger vi deg som er nysgjerrig og liker å ha mange baller i luften, samt har handlekraften som skal til for å få ting gjort. Vår nye HR-rådgiver er en person som tar utfordringer på strak arm, og som synes endringsprosesser er gøy. Du trives med en arbeidsdag i tett dialog med ledere og medarbeidere, verdsetter god og tydelig kommunikasjon og er en dyktig relasjonsbygger.

Som HR-rådgiver i Multiconsult vil du bli en del av en stor og veletablert HR-avdeling som jobber med HR på alle nivåer i organisasjonen. Vi er i dag syv HR-rådgivere og HR Business Partnere som støtter de ulike forretningsenhetene i Multiconsult Norge AS.

I rollen som HR-rådgiver vil du, sammen med HR-teamet, få ansvaret for operativ lederstøtte i våre forretningsenheter. Du vil være ansvarlig for å veilede våre ledere i alle HR-prosesser, og administrativt arbeid i forbindelse med denne oppfølgingen forventes også.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er komfortabel med å ha en selvstendig rolle med ansvar for å strukturere din egen arbeidshverdag og takle mange pågående prosesser. Vi tror det er viktig at du har en iboende serviceinnstilling, er forretningsorientert, har masse positiv energi og ønsker å gjøre en forskjell.

Vi ønsker at du har

 • Relevant høyere utdannelse, minimum på bachelornivå
 • Minimum fem års erfaring med HR-relaterte oppgaver, fortrinnsvis fra større organisasjoner
 • Kjennskap til sentrale HR-prosesser, med styrker innenfor det arbeidsrettslige feltet eller innen utvikling og gjennomføring lederopplæring og/eller -utvikling
 • Tilstrekkelig IT- og systemkompetanse til å kunne bruke, vedlikeholde og bli superbruker på gjeldende HR IT-system
 • Meget god kunnskap i standard MS Office applikasjoner (Word, Excel, PowerPoint) og i å bruke disse verktøyene til presentasjoner og analyser

Vi søker deg med sterk interesse for alle sider av HR-faget og en forståelse for HR sin rolle i en stor organisasjon og opp mot den enkelte leder.

Vi som jobber i HR i Multiconsult Norge støtter hverandre tett i daglige oppgaver. Det er avgjørende at du er innstilt på å ta en støttende rolle overfor dine nærmeste kollegaer og at du ser verdien av dette, både for teamfølelsen i laget og for egen læring og utvikling.

Hvilke goder kan vi tilby deg?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte gruppetilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet
 • Sist, men ikke minst - konkurransedyktig lønn for innsatsen

Høres dette spennende ut? Da gleder vi oss til å høre fra deg! Vi behandler søknader løpende.

Multiconsult
Arbeidsgiver
Multiconsult
Sted
Skøyen
Stillingstittel
HR-rådgiver
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 10.10 2022 12:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil