HR Manager
Vil du være en del av et team av inspirerende og engasjerte mennesker som jobber for å bidra til en grønnere fremtid?

HR Manager
I takt med at selskapet vokser, er vi i Vårgrønn på jakt etter en HR Manager med hovedbase til vårt kontor i Stavanger. Dette er en nyopprettet rolle der du spiller en nøkkelrolle i å videreutvikle og profesjonalisere HR området i Vårgrønn, parallelt med at man får hovedansvar for operative og strategiske HR oppgaver. Rollen vil bidra i implementeringen av selskapets HR strategi og gjennomføring av HR-initiativ for å tiltrekke, utvikle og beholde de beste medarbeiderne. Stillingen rapporterer til Administrasjonsleder.

Vi søker en engasjert og erfaren HR generalist som vil bidra til vekst innen fornybar energi sammen med oss!

Ansvarsområder:
Ettersom dette er en nyopprettet rolle i Vårgrønn, vil oppgaver og ansvarsområder tilpasses noe erfaringen du kommer med. Det at selskapet er i en vekstfase gjør også at rollen trolig vil endres og utvikles i takt med dette.

I rollen som HR Manager vil store deler av dine oppgaver være knyttet til å:

  • Bygge og utvikle Vårgrønns HR prosesser, policyer og systemer samt sikre etterlevelse av lovverket.
  • Bidra til videreutvikling av selskapets HR strategi
  • Analysere og rapportere relevante HR data
  • Videreutvikle og administrere programmer relatert til onboarding så vel som offboarding
  • Delta i rekrutteringsprosesser, interne prosesser så vel som koordinering med eksterne leverandører
  • Være en proaktiv og strategisk partner på alle HR-relaterte retningslinjer og prosesser
  • Ansvar for koordinering av HR relaterte problemstillinger og oppgaver mellom våre kontorer i Norge og UK
  • Spille en nøkkelrolle på Stavanger- kontoret (f.eks. Delta i planleggingen av eventer, følge opp leverandører, andre administrative oppgaver o.l.)


Erfaring og kompetanse
Vi ser etter en person med utdanning og erfaring innen Human Resources, organisasjonsutvikling, økonomi og/eller administrasjon eller andre relevante fagområder. Det er viktig med erfaring fra administrativ HR for å lykkes i denne rollen. Du må ha minimum 8-10 års erfaring, og gjennom årene opparbeidet deg bred erfaring knyttet til HR, administrasjon eller lignende fagområde.

Vi ser gjerne at du har arbeidet med kompetanse- og organisasjonsutvikling. Det er i tillegg en fordel om du har tidligere erfaring med HR-systemer.

Det er avgjørende at du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Rollen kommer til å ha samarbeid med kontoret vårt i London, og på sikt gjerne også med andre lokasjoner i Europa. Kunnskap i andre europeiske språk og internasjonal erfaring ser vi på som positivt.

Personlige egenskaper
Vi søker en kollega med brennende engasjement for mennesker som vil være en del av en spennende organisasjon i vekst.

Rollen er både operativ og strategisk, så for å lykkes er det viktig at du er både strukturert og fleksibel for å kunne håndtere flere parallelle arbeidsprosesser. Videre ser vi at du har gode samarbeidsegenskaper og solid gjennomføringsevne.

Siden selskapet vårt er i en ekspansjonsfase trenger vi en person som ikke er redd for å si sin mening og kan støtte andre deler av selskapet, uansett størrelse på oppgaver. Gode muntlige kommunikasjonsegenskaper er derfor vesentlig.

Sist, men ikke minst, er du en engasjert kollega som bidrar til et åpent og velfungerende arbeidsmiljø og gode resultater for Vårgrønn!

Vi tilbyr
I Vårgrønn vil du bli en del av et havvindselskap i vekst med store ambisjoner. Vi har økonomisk og praktisk støtte til å oppnå dette fra våre dedikerte og tradisjonsrike eiere, Eni og Hitech. Til sammen arbeider vi for å kunne nå klimamål og løse verdens energikrise ett vindkast av gangen.

Du vil få muligheten til å være med å bygge et nytt industrieventyr gjennom å påvirke selskapets utvikling fra en tidlig fase. Sammen med dyktige og engasjerte kollegaer og gode samarbeidspartnere vil du bidra til at vi som selskap lykkes i våre ambisjoner.

Vårgrønn utvikler en kompetent organisasjon med et inkluderende arbeidsmiljø. Vi vil at våre medarbeidere samlet skal ha en mangfoldig sammensetning av kjønn, alder og kulturell/erfaringsmessig bakgrunn.

Det er viktig og naturlig for oss å legge til rette for en faglig og karrieremessig utvikling for våre ansatte.

Vårgrønn tilbyr konkurransedyktige betingelser og har kontorer i Stavanger, Oslo og London. Stillingen som HR Manager har arbeidssted i Stavanger, men noe reising må regnes med.

Søknadsinformasjon
Jefferson Wells samarbeider med Vårgrønn i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.jeffersonwells.no.
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Søknadsfrist: 22.02.2023
Sted: Stavanger
Startdato: Etter avtale
Kontrakt: Fast stilling

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, vennligst kontakt vår rekrutteringsansvarlig på:

Benedikte Lund
Epost: Benedikte.Lund@jeffersonwells.no
Telefon: +4792835315

Anna Sparf
Epost: Anna.Sparf@jeffersonwells.no
Telefon: +4792285431

Vårgrønn Loggo 1
Arbeidsgiver
Vårgrønn
Sted
Stavanger
Stillingstittel
HR Manager
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 22.02 2023 23:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil