HR leder
Vi søker nå etter en dyktig og engasjert leder som vil få totalansvaret for HR hos oss. Du skal eie og drive HR prosessene og gi løpende støtte til medarbeidere og ledere i administrative og operasjonelle HR spørsmål.

For å lykkes i rollen har du erfaring innen hele spekteret av HR oppgaver. Du jobber selvstendig og strukturert på en proaktiv måte, og du er vant til å veksle fokus mellom operativt og strategisk arbeid.

Du vil få ansvar for opplæring, trening og utvikling, samt lønn- og opprykkprosessen. Rekruttering, herunder identifisering av rekrutteringsbehov, vil også være en viktig oppgave for HR leder, samt forvaltning og videreutvikling av vår traineeordning og øvrige studentrettede aktiviteter. Andre sentrale oppgaver vil blant annet være HMS forvaltning, personaladministrasjon, samt systemeierskap og videreutvikling av vårt HR-system. Videre vil du få personalansvaret for inntil tre administrativt ansatte.

Arbeidsted vil være ved vårt nye flotte kontor i Bjørvika og du vil bli del av et hyggelig og forretningsorientert arbeidsmiljø. HR-leder deltar i ledergruppen ved behov og rapporterer til Daglig leder.

Ytterligere kvalifikasjoner;

  • Relevant utdannelse på minimum bachelornivå
  • 5-7 års relevant arbeidserfaring fra tilsvarende stilling, gjerne fra en kompetansebedrift
  • Gode kommunikasjons- og relasjonsegenskaper
  • Proaktiv og løsningsorientert
  • Høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
  • Ledererfaring er en fordel
RGB Ræder standardlogo 002
Arbeidsgiver
Advokatfirmaet Ræder AS
Sted
Oslo
Stillingstittel
HR Leder
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 05.08 2020 02:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil