Er du vår nye HR Coordinator?
Flokk søker en framoverlent og faglig dyktig medarbeider, som kan bidra både operasjonelt og med videreutvikling av HR prosessene både lokalt og globalt. Du er opptatt av mennesker og systemer, samt har erfaring fra lignende arbeid (HR). I Flokk har du muligheten til å utvikle deg i en internasjonal organisasjon i stadig vekst, og vi ønsker at du bidrar med ditt engasjement og dine ideer. Våre verdier; Human-centred, Sustainable og Innovative representerer selve drivkraften i Flokk. De motiverer oss til å levere gode resultater og veileder oss i hvordan vi jobber med hverandre, kunder og leverandører.

Om HR-avdelingen i Flokk

Group HR er en dynamisk og aktiv del av virksomheten og nyter stor tillit og respekt. Vi har gode digitale verktøy innenfor våre HR-prosesser. Hos oss er det høyt tempo, meget godt arbeidsmiljø og store muligheter til å påvirke innenfor fagfeltet.

Du vil jobbe tett sammen med Group HR teamet både lokalt og globalt i Flokk. Stillingen rapporterer til VP Group HR Røros og stillingen er lokalisert til Flokks fabrikk på Røros, der produkter fra merkevaren HÅG produseres. Se www.flokk.com

Oppgaver og ansvarsområder

 • Lokal super user av våre digitale HR systemer, som People@Flokk (personalsystem), rekrutteringssystemet (Future@Flokk) og opplæringsportalen (Learning@Flokk)
 • Operasjonelt ansvar og videreutvikling av våre HR prosesser i vårt digitale Personalsystem, som innbefatter personaldata- og arkiv, on-boarding, off-boarding, utviklings-samtaler (IDT) mm.
 • Ansvarlig for vedlikehold av HR prosessene i Flokk AS i vårt kvalitetssystem TQM samt fungere som Group HRs superbruker
 • Sikre god intern informasjon ved fabrikken
 • Lokal kontaktperson for Egencia og Eurocard
 • Ansvarlig eier av tjenester innen kantine, renhold og andre facility oppgaver
 • Bidra i globale HR prosjekter, som f eks arbeidsmiljøundersøkelser
 • Øvrige HR relaterte oppgaver både innenfor Flokk AS og Group HR på ad-hoc basis

Kvalifikasjoner:

Du har gjerne utdanning innenfor HR eller andre relevante fagkombinasjoner, samt erfaring fra lignende arbeid fra en større virksomhet, og gjerne en internasjonal industribedrift. Videre er det en fordel at du har god digital systemforståelse, og har interesse for teknologisk utvikling/digitalisering av prosesser. Den rette kandidaten må beherske norsk og engelsk godt både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som liker å jobbe i nært samarbeid med andre mennesker samtidig som du jobber selvstendig. Du liker å yte service til organisasjonen, og har godt forståelse for betydningen av dette. Du er endringsvillig og trives med å jobbe med prosessforbedringer, samtidig med at du er en systematiker med god tallforståelse og analytisk evne. Videre ser vi etter en som evner å samarbeide og kommunisere godt og tydelig med alle i en integrert matrise organisasjon både på Røros og på tvers av land og markeder. Du evner å bygge tillit og forholde deg profesjonelt til konfidensiell informasjon. Du ser etter løsninger fremfor å fokusere på problemer.

Hva vi kan tilby

 • Spennende arbeid innenfor merke/ferdigvareindustrien i en globalt voksende organisasjon med hovedkontor i Norge
 • Dedikerte og kompetente kolleger i et dynamisk og godt arbeidsmiljø
 • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
 • Gode velferdsordninger og konkurransedyktige lønn og andre betingelser

Vi ønsker at ny medarbeider skal starte i løpet av høsten, senest 15. oktober.

Flokk logo
Arbeidsgiver
Flokk
Sted
Røros
Stillingstittel
HR Coordinator
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 07.06 2024 23:30
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil