HR Business Partner
Ønsker du å jobbe med HR i et av landets sterkeste teknologiske fagmiljøer? Vi søker en dedikert HR Business Partner som har et ønske om å utvikle seg videre i et spennende IT-konsulentselskap.

Som HR Business Partner i CGI i Norge vil du arbeide både på strategisk og operativt nivå. Du vil arbeide på tvers av flere forretningsenheter og bidra til å bygge og utvikle menneskene og organisasjonen.

I teamet vårt har vi stor takhøyde og høyt fokus på kunnskapsdeling. Vi er klare for å ta deg imot!

Dette er oppgavene som venter deg:

Dine arbeidsoppgaver vil fordele seg innen hele HR-faget knyttet til ansettelsesforhold. Du vil bidra til utarbeidelse av strategi innen ulike HR-områder. Videre vil du jobbe tett med ledere slik at vi kontinuerlig forbedrer oss og lykkes sammen. Vi har et tett samarbeid med HR-avdelinger globalt i CGI, hvor vi kontinuerlig deler kunnskap og best practice. Du vil altså bli involvert i prosjekter både på lokalt- og globalt nivå.

Som HR Business Partner vil du arbeide med optimalisering av prosesser, samt spesielt bidra innen Performance management, læring, kompetanse og utvikling av våre medarbeidere. Oppfølging av medarbeiderundersøkelser er et viktig område for å sikre utvikling og bygging av felles omforent kultur. I tillegg så er det en rekke andre områder hvor en har mulighet til å sette fotavtrykk, som eksempelvis CSR, M&A og Helse & trivsel.

Stillingen rapporterer til HR Direktør i Norge.

Kvalifikasjoner for å lykkes i denne rollen:
Vi ser etter deg som har minimum fire års erfaring innen HR. Videre har du solid kompetanse om ansattforhold, arbeidsrett og HR-området generelt. Det er spesielt ønskelig med god kunnskap innen kompetanse, læring og utvikling.

Som person er du serviceinnstilt og evner å bygge relasjoner på alle nivåer i organisasjonen. Videre er du strukturert, har gode analytiske ferdigheter, samt god fremstillingsevne på norsk og engelsk. Det er et pluss om du har interesse og forståelse for kjernevirksomheten i et teknologi- og konsulentselskap.

Vi har mange talentfulle og engasjerte medarbeidere som bidrar til CGIs suksess. Vi løser utfordringer som ett team og høster gevinstene i form av utvikling og vekst i et selskap hvor vi selv er medeiere. Derfor er det viktig for oss at du er en god lagspiller.

Vi kan tilby deg:
En arbeidsplass som kan variere mellom våre kontorer i Oslo sentrum og Helsfyr, eller innimellom på hjemmekontor. Trimrom, sykkelparkering, tørkerom, og dusj/garderober har vi også. Takterrasser vi disponerer benytter vi til å spise lunsj ute når det er fint vær eller til sosiale samlinger. Som ansatt i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus.

Våre medarbeidere vet å sette pris på work-life-balanse – det praktiserer vi i CGI Norge. Vi har en rekke sosiale og sportslige tilbud som du kan delta på og engasjere deg i! I tillegg får du subsidiert treningsmedlemsskap. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da håper vi på å høre fra deg!
Klikk på "Søk her" på denne siden og send oss din CV og evt. noen ord om deg selv.
Søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål eller vil ta en uformell prat for å høre mer, ta gjerne kontakt:
HR Direktør, Arild Larsen, mobil: 414 79 671

CGI logo
Arbeidsgiver
CGI
Sted
Oslo
Stillingstittel
HR Business Partner
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 31.07 2022 23:30
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil