HR – Seniorrådgiver
Ved Fakultet for biovitenskap er det ledig fast stilling som seniorrådgiver innen rekruttering og personaladministrasjon. Du vil få ansvar for alle typer arbeidsoppgaver innenfor rekruttering og personaladministrasjon ved fakultet. Du vil inngå i vårt HR/HMS-team, som består av fire dyktige medarbeidere. Vi søker deg som har solid kompetanse og erfaring med rekruttering, personaladministrasjon og organisasjonsutvikling både operativt og strategisk. Du er utviklingsorientert av natur, trives i en organisasjon i utvikling og endring, og har gjerne bakgrunn fra både privat og offentlig sektor. Til den rette personen kan vi tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et åpent og godt arbeidsmiljø. Stillingen rapporterer til administrasjonssjef ved fakultetet.

Arbeidsoppgaver

  • Bistå ledere i rekrutteringsprosessen, herunder utlyse, screene, intervjue og sikre rekrutteringen, samt utarbeidelse av saksdokumenter for behandling i våre ansettelses-organer.
  • Utarbeide ansettelsesavtaler og følge opp disse ved endringer i ansettelsesforholdet.
  • Sikre at lover, personalreglement og rutiner følges, og at ledere med personalansvar er oppdatert med relevant informasjon.
  • Bistå i gjennomføringen av lønnsforhandlinger, herunder rådgivning i forbindelse med saksforberedelser, samt ivareta oppfølging av saker.
  • Etablere og gjennomføre gode prosesser for kompetansekartlegging/- utvikling, karriereutvikling, lederutvikling/-trening, etterfølgerstrategi og generell oppfølgning av medarbeidere ved fakultetet.
  • Bidra til utvikling og forbedring av personaladministrative prosesser og rutiner, herunder innføring av nye og effektive arbeidsmetoder og samarbeidsformer.

Andre oppgaver innenfor fakultetsadministrasjonens arbeidsområder kan bli tillagt stillingen.

Nmbu logo rgb
Arbeidsgiver
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
Sted
Ås
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 23.05 2021 23:55
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil