Har du lyst til å utøve din spesialistkompetanse innen arbeidsrett og personvern i en av Norges største virksomheter?
Har du lyst til å utøve din spesialistkompetanse innen arbeidsrett og personvern i en av Norges største virksomheter? Ønsker du å gi gode råd til våre ledere og utvikle organisasjonens kompetanse innen arbeidsrett og personvern? Har du i tillegg kommersiell teft, et positivt menneskesyn og en god porsjon personlig og faglig autoritet? Da har vi noe spennende å fortelle deg: Vi søker Legal Counsel til nyopprettet stilling i Reitan Retail. Reitan Retail er et verdidrevet selskap, som i en årrekke har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. People i Reitan Retail jobber med å forsterke vår kultur og bygge gode strukturer for fagområdet i hele Reitan Retail. Vi ivaretar også den operative people/HR-funksjonen i Reitan Retail AS og REMA 1000 Norge AS. Vi ønsker nå å styrke vår kapasitet og fagkompetanse på området arbeidsrett og personvern og søker en dyktig jurist til nyopprettet stilling hos oss.

Om deg

Du har juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap, advokatbevilling og interesserer deg for utviklingen i fagfeltet. Vi tror du har opparbeidet deg variert erfaring innen arbeidsrett og personvern, for eksempel fra et advokatfirma, som internadvokat i en større virksomhet og/eller fra arbeidsgiver-/arbeidstakerorganisasjon. Du er en dyktig jurist som evner å finne riktige og gode løsninger på aktuelle problemstillinger. Rollen krever at du snakker godt med både eiere, ledere, fagpersoner og medarbeidere, og evner du å formidle faget til våre ledere på en levende og forståelig måte. Resultater oppnår du gjennom dedikert egeninnsats, strukturert problemløsning og gode samtaler med andre. Du bygger raskt tillit og opplever at folk stoler på deg. Du har lyst til å jobbe for og med menneskene i en stor organisasjon, og liker at rollen er nyopprettet slik at du selv kan være med å forme den.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Være intern fagekspert for området arbeidsrett og personvern i Reitan Retail
  • Være rådgiver for den øverste ledelsen i Reitan Retail og øvrige ledere i aktuelle juridiske problemstillinger
  • Oppfølging av varslingssaker og krevende personalsaker
  • Utvikle våre policys, rutiner og struktur innen fagfeltet
  • Opplæring av ledere på alle nivåer
  • Sparringspartner for People/HR/personalfunksjonen i våre forretningsområder
  • Samarbeid med eksterne advokatfirmaer

Hvorfor velge oss?

Det er like viktig for oss at du liker oss, som at vi liker deg. I dagens arbeidsmarked er det kamp om talentene, så hvorfor skal du søke? Vi tror (beskjedene som vi er) at dette er en av Norges mest interessante stillinger som Legal Counsel! Hos oss vil du raskt få tillit og ansvar, og du vil jobbe med mange dyktige mennesker i en stor, verdibasert virksomhet. Vi tilbyr god lønn og har gode ordninger for våre ansatte med hensyn til bonus, pensjon og forsikringer. Stillingen rapporterer til Chief People Officer i Reitan Retail.

Vi tror at mangfold gjør oss bedre. Har du det vi er på jakt etter og tror du kan utfylle oss på en god måte? Søk stillingen eller ta kontakt med vår rekrutteringspartner Lasse Virik i Bønes Virik, telefon 908 95 437 for en hyggelig prat.

Reitan Retail primary logo
Arbeidsgiver
Reitan Retail AS
Sted
Oslo
Stillingstittel
Legal Counsel
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 05.12 2022 23:55
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil