Global Management Trainee - 2 stillinger
Vi ser etter fremtidens ledere til et internasjonalt selskap med store ambisjoner og ønsker deg velkommen til å søke på vårt Globale Management Trainee program. Gjennom et 18 måneders program vil vi utfordre deg innenfor strategi, ledelse, forretning, digitalisering og innovasjon. ISS har lansert en ny strategi, OneISS, og kandidatene i programmet vil få en unik mulighet til å oppleve hvordan denne strategien rulles ut og implementeres på tvers av vårt globale konsern. Alle tidligere traineer har gått inn i spennende lederroller etter endt program.

Hva tilbyr vi?
For deg som er så heldig å bli valgt, venter en varm velkomst på vårt hovedkontor i september 2021, samt en strukturert plan for hvordan du skal bli kjent med ISS de påfølgende 18 månedene. Du kan se på det som en lang og grundig onboarding, der målet er å gjøre deg klar til en lederjobb i ISS.

Du vil bli kjent med våre støttefunksjoner (People & Culture, Finance, Commercial og Operations Performance), våre forretningsområder (Renhold, Food Service, Eiendoms- og Tekniske tjenester og Kontorstøtte) og flere av våre største kontrakter i Norge. Alle Traineer skal også på tre måneder utveksling til en internasjonal kontrakt, de siste årene har vi blant annet sendt traineer til USA, Singapore, Australia, Tyskland og Storbritannia.

Vårt «purpose» i ISS er «Connecting people and places to make the world work better», de vi velger til vårt trainee program vil få en viktig rolle i å sikre at vi oppnår dette, både nasjonalt og globalt.

Hvis vi legger til at vi har strategiske samarbeid med flere av verdens største selskaper, kontinuerlig arbeid med digitalisering og tjenesteutvikling, og vår samfunnsrolle relatert til integrering, mangfold og miljø, så håper vi at ISS kvalifiserer til å bli din neste arbeidsplass?

Vi kunne ha stoppet her, men vi er så utrolig stolte av dette programmet og de kollegaene vi har ansatt via programmet, derfor ønsker vi å fortelle deg mer om hva vi tilbyr. Hør programeier og tidligere traineer fortelle om programmet nederst i annonsen.

Les mer om programmet her:
https://www.no.issworld.com/nb-no/career/career-opportunities/management-trainee-programme

Følge våre Global Management Trainees på instagram her:
https://www.instagram.com/trainees_issworld/

Er det deg vi ser etter?
Som person er du opptatt av menneskelige relasjoner, du er sterk på kommunikasjon og har evnen til å gå i dialog med alle nivåer i organisasjonen. Du liker komplekse utfordringer og tilnærmer deg beslutningsprosesser på en analytisk måte, samtidig som du har et kommersielt tankesett og utpreget kundefokus. God økonomiforståelse er en fordel og et tydelig ønske å om å skape kontinuerlige forbedringer er et «must». For å passe inn i ISS bør du mestre å balansere ditt ambisiøse tankesett med en respektfull og empatisk holdning til menneskene rundt deg.

Vi ser hovedsakelig etter deg med en Mastergrad, men dersom du har en Bachelor og noen år jobberfaring, så er det også av interesse.

Vi håper at akkurat din CV og søknad finner veien inn i vårt rekrutteringssystem, vi lover å ta godt vare på deg gjennom hele prosessen. Dersom du er av de heldige som blir valgt ut så lover vi deg tøffe utfordringer, men også den støtten du trenger for å lykkes. Vi ønsker CV og søknad på engelsk.

Har du spørsmål så kan du kontakte Head of Recruitment & Employer Branding, Per-Ole Torvund på telefon 959 95 304.

ISS Logo 400x400px 002
Arbeidsgiver
ISS Facility Services AS
Sted
Oslo
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfirst 20.01 2021 23:55
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil