Er du vår nye HR Manager innen rekruttering?
Dette er en rolle for deg som brenner for rekruttering og ønsker å jobbe i et raskt voksende kompetansemiljø med store ambisjoner.

Vi er et av Norges største forretningsadvokatfirmaer og er i en spennende fase av firmaets historie. Hos oss vil du ha en nøkkelrolle i det å finne de beste kandidatene til våre forretningsområder og støttefunksjoner, samt i utvikling og gjennomføring av tiltak for god employer branding og kandidatopplevelse. Du vil være en del av vårt HR-team, og vil samhandle tett med øvrige medarbeidere, ledelse, kandidater og eksterne samarbeidspartnere.

Arbeidsoppgaver

Arbeidshverdagen vil være variert. Du vil lede og gjennomføre rekrutteringsprosesser fra A – Å, og være en strategisk sparringspartner i vurdering av kandidatene. Du vil utvikle og sørge for god drift av vår populære traineeordning, som er vår viktigste rekrutteringskanal til fullmektigstillinger. Du vil også være hands-on i utvikling, planlegging og gjennomføring av tilbud til ulike målgrupper, lede vår deltagelse på sentrale rekrutteringsarenaer, samt forvalte viktige samarbeidsrelasjoner. Du vil også være delaktig i andre strategiske HR prosesser. I arbeidshverdagen må du ha et strategisk fokus, samtidig som du står for kvalitativt god og effektiv gjennomføring av daglige oppgaver.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har minimum 4 års erfaring med rekruttering til ulike nivåer, fortrinnsvis fra kommersielle kompetansemiljøer. Du har HR-faglig kompetanse på masternivå, gjerne i kombinasjon med økonomi, organisasjonspsykologi e.l. Du har også erfaring med andre HR-prosesser, har god arbeidsrettslig kunnskap, og er god i ledelse av team. Du har svært god forretningsforståelse og har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig.

Som person er du teamorientert med engasjement for mennesker og felles måloppnåelse. Du har en sterk personlig motivasjon til å jobbe målrettet, strukturert og selvstendig. Du trives med både strategiske og operative HR-oppgaver, og evner å holde fremdrift i mange løp samtidig. Du er profesjonell i din fremferd, har stor grad av integritet og er opptatt av å levere kvalitet. Du liker å bygge relasjoner og nettverk, og trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på tillit, frihet under ansvar og utvikling. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.

Høres dette spennende ut? I så fall gleder vi oss til å høre fra deg.

Søknad og prosess

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert forløpende.

Tiltredelse: Snarest, eller etter avtale

Arbeidssted: Oslo, Cort Adelers gate 33

SANDS Logo
Arbeidsgiver
SANDS Advokatfirma DA
Sted
Oslo
Stillingstittel
HR Manager
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 18.10 2021 23:30
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil