Er du i starten av karrieren din og vil jobbe med Talent Management i et teknologiselskap i sterk vekst?
Ønsker du å jobbe for et verdensledende teknologiselskap med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og ønsker å lære mer om teknologi? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av Intility. Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper med over 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility består av mer enn 400 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Med en snittalder på 28 år, jobber vi sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte.

Vi er i sterk vekst, og har behov for mange flere dyktige medarbeidere i årene som kommer, og skal styrke vår Talent Management-avdeling. Til vårt hovedkontor i Oslo søker vi derfor deg som er nyutdannet eller har opptil 2 års erfaring, og som har en genuin interesse for HR og Talent Management og et sterkt ønske om å jobbe i IT-bransjen.

Talent Management er ansvarlig for flere HR-oppgaver i Intility, deriblant rekruttering, Employer Branding, Talent Developement, lederstøtte og organisasjonsutvikling.

Vi ser etter deg som trives i en operativ hverdag, samtidig som du bidrar til å utvikle fremtidens HR-avdeling. Du er strukturert, selvgående, og trives med et høyt tempo og evner å holde i mange prosesser samtidig. Du er opptatt av å behandle kandidater på en profesjonell måte, slik at de sitter igjen med en positiv erfaring av rekrutteringsprosessen. Videre kommuniserer du godt og kommer lett overens med folk rundt deg. Ditt engasjement er smittende, og det betyr noe for deg å representere et selskap som har fornøyde kunder og medarbeidere.

Vi ser etter deg som:

 • Har mastergrad, gjerne innen økonomi, markedsføring, Human Resources eller organisasjonspsykologi
 • Er nyutdannet eller har 1-2 års erfaring med Talent Management, rekruttering, HR e.l.
 • Har gode kommunikasjonsevner på et skandinavisk språk og engelsk
 • Har gode analytiske egenskaper og forretningsforståelse
 • Interesseres av skjæringspunktet mellom teknologi, business og mennesker
 • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må men fordi du har lyst
 • Liker organisering og planlegging fordi det gjør hverdagen så mye enklere
 • Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere

Hos oss:

 • Representerer du et konsept du er stolt av
 • Får du utfordrende arbeidsoppgaver fra dag én
 • Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine
 • Betyr det noe at du kommer på jobb fordi vi er avhengig av dine ferdigheter og kunnskap
 • Vil du bli en del av et energisk miljø med mange sosiale arrangementer
 • Må du jobbe hardt, men du kommer til å glede deg til å gå på jobb

Hvordan er det å jobbe i Intility?
I Intility er det mye som skjer. Med sterk vekst følger et høyt tempo, men vi har også et avslappet sosialt miljø hvor folk tar vare på hverandre og spiller hverandre gode. Vi er en uformell og ung organisasjon med flat struktur, hvor du får stor påvirkningskraft på egen arbeidshverdag og utviklingen til selskapet. Hos oss er det ingen spisse albuer, og vi jobber alle sammen mot de samme målene. Sammen jobber vi dedikert og strukturert for å bygge de beste teknologiske løsningene, samtidig som vi har det gøy på jobb.

Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener og et fotballag i bedriftsligaen. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena med familie, venner og kollegaer, eller på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg arrangeres det flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte, og vi lager middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

Det er ønskelig med tiltredelse snarest, men oppstart kan tilpasses rett kandidat (f.eks. studenter som er på sitt siste skoleår).

Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra vgs og høyere utdanning som vedlegg. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Intility byline RGB
Arbeidsgiver
Intility AS
Sted
Oslo
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfirst 01.12 2020 01:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil