Er du en organisatorisk magiker?

Hva går jobben ut på?

Du blir lederstøtte for avdelingsdirektør og støtte for henne i ledergruppen, møter og samlinger. Du får jobbe tett opp mot ledelsen og andre fagområder.

Ansvarsområder:

 • planlegge og gjennomføre både faglige og sosiale møter og samlinger
 • forberede saksgrunnlag, skrive referat og følge opp oppgaver og tiltak i ettertid
 • bistå i forberedelser til eksterne møter, gjennom å være kontaktpunkt mot ulike fagmiljøer i divisjonen
 • bestilling av reiser og føring av reiseregninger
 • bistå i utarbeidelse av presentasjoner
 • koordinere og følge opp avdelingen og stabene, eksempelvis økonomi og bemanning
 • følge opp styringsverktøyet BI målstyring
 • ta del i divisjonens øvrige arbeid ved behov

Hvilken kompetanse er viktig i denne rollen?

Du har erfaring som lederstøtte og forstår en leders hverdag. Du har god digital kompetanse og praktisk bruk av relevante digitale verktøy, spesielt MS Office 365.

Du

 • har erfaring fra å jobbe med ledergrupper
 • har erfaring med lignede arbeidsoppgaver og ansvar
 • har erfaring fa prosess- eller prosjektledelse
 • formidler informasjon klart og effektivt, både muntlig og skriftlig

Det er en fordel med erfaring fra lederutvikling og du har gjerne noe erfaring med å følge opp økonomi og budsjett.

Du har høyere utdanning, og internasjonal utdanning/grader må være godkjent av NOKUT/Hk.dir

Hva ser vi etter hos deg?

For å trives og lykkes i denne rollen må du være glad i folk, hjelpsom og imøtekommende. Du er god til å tilrettelegge og klarer å se helheten i en kompleks virksomhet. Du er god til å planlegge og trives med å holde i flere oppgaver samtidig.

Du

 • er en god relasjonsbygger og samarbeider godt med alle
 • er løsningsorientert og god til å se behovene
 • tar initiativ og ansvar utover eget ansvarsområde
 • trives med å lære nytt og utvikler din kompetanse

Hvorfor skal du velge oss?

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som rådgiver eller seniorrådgiver, med en årslønn mellom 580 000 og 750 000 kr, avhengig av kvalifikasjonene dine.

Synes du dette virker spennende eller er det noe du lurer på etter å ha lest denne annonsen? Trenger du mer informasjon om stillingen eller om oss? Da er det bare å ringe avdelingsdirektør Karine Rikheim på telefon 934 17 309- jeg gleder meg til å prate med deg!

Verdt å merke seg før du søker

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger altså ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev.

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.]

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss.

Skatteetaten logo primaer rgb svart
Arbeidsgiver
Skatteetaten
Sted
Oslo
Stillingstittel
Lederstøtte til avdelingsdirektør, divisjon informasjonsforvaltning
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 27.05 2024 23:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil