Entur søker etter en HR seniorrådgiver / rekrutteringsansvarlig
Entur er et statseid teknologi- og serviceselskap. Vårt samfunnsoppdrag er å levere en digital plattform og tjenester som muliggjør mer sømløse reiser på tvers av dagens kollektiv- og mobilitetstilbud. Slik er vi med å bidra til at vi alle kan reise grønnere og smartere, og at samfunnet blir mer bærekraftig. For å lykkes, må vi ha dyktige folk på laget. I Entur er det takhøyde og lagånd, vår filosofi er at "vi kommer lenger sammen". Vi har fortsatt mange utfordringer å ta tak i og nå vi søker en engasjert HR rådgiver som skal være faglig ansvarlig for rekrutteringsaktivtetene i Entur.

Entur skal posisjonere seg som en anerkjent og attraktiv arbeidsgiver. Vårt HR-team har et viktig ansvar og engasjement for at våre tjenester er smidige, som støtter og utvikler selskapet. Vi søker nå etter en engasjert og drivende HR rådgiver som vil ha en nøkkelrolle i utformingen av rekrutteringsstrategien. Sammen skal vi lykkes med å tiltrekke, utvikle og beholde de flinkeste medarbeiderne.
Dette er en spennende stilling for deg som trives med å gjennomføre rekrutteringer fra a til å, og som har gode evner til å rekruttere IT- ressurser. Du vil også få en sentral rolle i å bidra til konseptutvikling og gjennomføring av Enturs employer brandingaktiviteter.
Du blir en relasjonsbygger på tvers i selskapet, og du må jobbe med å utvikle nettverk eksternt. Det er viktig at du er oppdatert og interessert i HR-faget, og at du liker å presentere relevante tema innen HR på en overbevisende måte med en helhetlig tilnærming.

Entur er et ungt selskap så du må tåle, og kanskje til og med like, at ikke alle oppgaver er definert. Du trigges av tanken på å være med å bygge noe som virkelig betyr noe. Noe som er samfunnsnyttig og bra for miljøet, og for generasjonene som kommer etter oss.

Som person elsker du faget ditt, du er serviceinnstilt, god på kommunikasjon og er glad i mennesker. Du må raskt kunne sette deg inn i ulike faglige utfordringer og være nysgjerrig og vitebegjærlig. Vi tror at du motiveres av å jobbe både på egenhånd og i team, at du er omgjengelig og tillitsvekkende. Du liker å være faglig oppdatert, prøver gjerne ut nye ideer og du gjennomfører. Det kan til tider være hektisk, derfor er viktig at du klarer å balansere kvalitet med effektivitet for å sikre fremdrift i leveransene. Det forutsetter at du er besluttsom og trygg i rollen din.

Personlige egenskaper

 • Høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå (gjerne innen HR, ledelse og organisasjonspsykologi, eller tilsvarende)
 • Minst 3 års erfaring med rekrutteringsarbeid, gjerne stillinger innen IT bransjen
 • Erfaring med rådgivning ovenfor rekrutterende ledere
 • Oppdatert kunnskap og bruk av digitale kanaler/ SoMe i forbindelse med rekruttering
 • Meget god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk

Det er en fordel at du:

 • har god erfaring med IT-rekrutteringer
 • har erfaring med rekruttering gjennom sosiale medier
 • er Cut-e sertifisert: evne- og ferdighetstester + personlighetstester e.l.
 • har erfaring med rekrutteringsverktøyet Webcruiter e.l.
 • har god erfaring fra arbeid med Employer branding
 • har erfaring for hvordan teknologi, digitalisering og bruk av datadrevet innsikt kan forbedre HR arbeidet

Vi tilbyr

Vi gir den gode følelsen av å bidra til å oppfylle et viktig samfunnsoppdrag. Du får utfordrende arbeidsoppgaver i en kunnskapsrik organisasjon i drivende utvikling. Vi tilbyr deg konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger, og gode velferdstilbud. Vi er seriøse på kompetansehevende tiltak, for vi tror man aldri er helt utlært, og vi håper at du vil være med og lære nye ting sammen med oss. Vi kan by på et uformelt arbeidsmiljø, supre kollegaer og flotte lokaler i Oslo sentrum

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Ta gjerne kontakt med meg (Ragnhild Laxaa) på mobil 97188360 hvis du vil bidra til at det blir enda enklere å reise kollektivt i hele Norge!

Blå logo
Arbeidsgiver
Entur AS
Sted
Oslo
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 01.08 2021 23:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil