Engasjert talentsøker søkes
Ønsker du å jobbe med rekruttering til et av landets sterkeste teknologiske fagmiljøer? Med ambisjoner om fortsatt vekst søker vi en dedikert Talent Acquisition Specialist som kan identifisere aktuelle kandidater, ta kontakt og bygge relasjoner, og profilere CGI Norge som en attraktiv arbeidsgiver. Med andre ord, du får en avgjørende rolle for CGI Norge innen rekruttering og employer branding.

Dette er oppgavene som venter deg:
Du vil ha en tett dialog med ledere om rekruttering i forskjellige forretningsområder, og være ansvarlig for å optimalisere og publisere annonser og være involvert i sosiale mediekampanjer. I CGI ønsker vi å ansette de dyktigste fagspesialistene innen IT, og de er ettertraktet i markedet. Derfor bruker vi mye av tiden på aktivt søk og kontakte kandidater.

Rollen innebærer stort ansvar for selskapets videre vekst. Du vil samarbeide tett med både rekrutteringsteamet i Norge, Sverige, og Tyskland, og sammen vil vi kjøre sentrale tiltak for å markedsføre CGI som arbeidsgiver og den gode arbeidsplassen som vi har.

Kvalifikasjoner for å lykkes i denne rollen:
Vi ser etter deg som har noen års erfaring rekruttering innen IT, for eksempel fra en rolle som rekrutterer eller researcher i et rekrutteringsselskap eller fra en intern rekrutteringsorganisasjon. Kort oppsummert: du er vant til å jobbe med søk/headhunting og være proaktiv i din kontakt med lovende talenter.

Du har utdannelse fra høyskole eller universitet som viser at du har evne til å lære og utvikle deg videre. Du som person må være sosial, strukturert, og grundig. Dette er en rådgivende rolle som krever at du er strategisk av natur. Har du erfaring med employer branding, er det en fordel.

Det er et krav at du behersker både norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig, ettersom rollen innebærer daglig kontakt med ledere, kolleger og potensielle kandidater.

Vi kan tilby deg:
En arbeidsplass i Oslo sentrum, eller på Helsfyr om du vil, eller innimellom på hjemmekontor.
Vi kan også friste med kantine 2.0, det vil si lunsj i restaurantomgivelser og med subsidierte måltider. Trimrom, sykkelparkering, tørkerom, og dusj/garderober har vi også. Takterrassen vi disponerer benytter vi til å spise lunsj ute når det er fint vær eller til lønningspils. Som ansatt i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr derfor muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i!

Er du opptatt av idrett så har vi flere bedriftsidrettslag med organisert trening.
Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da håper vi på å høre fra deg!
Send oss din CV og evt. noen ord om deg selv.
Søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål eller vil ta en uformell prat for å høre mer, ta gjerne kontakt: Christopher Hodkin, mobil: 928 11 507.

CGI logo
Arbeidsgiver
CGI
Sted
Oslo
Stillingstittel
Talent Acquisition Specialist
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 31.05 2022 23:30
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil