ECIT AS søker HR-direktør
Vil du være med å sette HR på agendaen i en virksomhet som har hatt en eventyrlig vekst de siste årene? Trives du i et gründer-miljø samtidig som du ser behovet for struktur? ECIT søker en forretningsorientert HR-direktør som skal profesjonalisere og videreutvikle en helhetlig og effektiv HR-funksjon i konsernet.

Hovedfokuset vil være langsiktig organisasjonsutvikling, etablere en kultur for ett ECIT og kontinuerlig kompetansebygging. Gjennom å bygge HR-relaterte tjenester, systemer, prosesser og verktøy, vil du tilrettelegge for og bidra til at medarbeidere, ledere og konsernet som helhet lykkes med den strategiske retningen om fortsatt vekst.

Vi ser etter deg som har god ledererfaring og bakgrunn fra en større virksomhet med internasjonal aktivitet. Du har en bred HR-faglig verktøykasse og en forretnings- og kundeorientert tilnærming til HR. Du har erfaring med organisasjonsutvikling og endringsprosesser på operativt og strategisk nivå. Høyere relevant utdanning på minimum bachelor-nivå og solide engelskkunnskaper er en forutsetning.

Du er løsningsorientert og fleksibel, har høy grad av gjennomføringsevne og samtidig en analytisk og strukturert tilnærming. Du skaper tillitsbaserte relasjoner og er trygg og tydelig i møte med andre.

I ECIT får du mulighet til å være med på en spennende vekstreise både nasjonalt og internasjonalt i en bransje i endring og med sterkt fokus på teknologi. Du vil være med på å utgjøre en forskjell ved å påvirke og bygge opp HR på tvers av virksomheter og land sammen med dyktige og ambisiøse kollegaer. Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: integritet, mot, åpen kommunikasjon og entreprenørskap.

HR-direktør rapporterer til COO og vil være en viktig bidragsyter inn i hennes ledergruppe, med et ansvar for et team i utvikling fordelt på de ulike lokasjoner. Arbeidssted er ved konsernets hovedkontor på Fornebu og noe reisevirksomhet vil være nødvendig.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Kontakt

Atle Ronglan
Partner/Leder Visindi Oslo
atle.ronglan@visindi.no
+47 966 27 089

Monica Strysse
Seniorrådgiver
monica.strysse@visindi.no
+47 971 00 769


Vibeke Bjerknes
Rådgiver analyse og research
vibeke.bjerknes@visindi.no
+47 986 45 381

ECIT logo positive RGB 2021 1300x900px
Arbeidsgiver
ECIT AS
Sted
Fornebu
Stillingstittel
HR-direktør
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 03.10 2021 18:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil