Development Manager Varner
Bli med på teamet i Varner, et av Nordens største motekonserner og et stolt, norsk familieselskap! Våre kjente kjeder, Cubus, Dressmann, Bik Bok, Volt, Carlings, Junkyard og Levi’s (franchise) gjør mote tilgjengelig for alle. Vi designer og utvikler våre kolleksjoner under eget tak, fra de første designskissene til de ferdige produktene som selges i våre egne butikker over hele Norden. I tillegg fører vi et utvalg eksterne merkevarer og har franchise rettighetene til Levi’s. Med en solid økonomisk posisjon og kontinuerlig vekst både online og offline, er vi i stadig utvikling - og vi vil enda mer! Varner HR HR-avdelingen i Varner består av flere ulike fagteam som også inkluderer lønn, og sikkerhet. Vi er 36 kollegaer fordelt på Norge, Sverige og Finland. Avdelingen betjener alle våre 1200 butikker og 400 ansatte på kontorene i Norge, Sverige og Finland, i stillegg til å bistå våre produksjonskontorer. Nå videreutvikler vi vår Learning and Development-funksjon, og søker en dedikert og utforskende kollega til vårt Service Office på Slependen. Sammen med et kompetent og engasjert HR-team i Norge, Sverige og Finland, vil du få muligheten til å være med på å forme fremtidens arbeidsplass og utvikle våre ledere og medarbeidere.

Stillingen

Utvikling av talenter og kontinuerlig læring står sterkt i vår kultur, hvor våre seks kjerneverdier danner et solid fundament: Businessminded, Friendship, Responsible, Happiness, Passion og Make It Easy.

Vi jobber på en litt annerledes måte og har en agil tilnærming til læring og utvikling. Det betyr at vi løpende tilpasser våre opplærings- og treningstiltak til kjedenes behov.

Du vil samarbeide tett med ledere og andre HR-kolleger for å identifisere kompetansebehov, designe skreddersydd opplæring, sikre faglig godt innhold samt evaluere og forbedre eksisterende opplæring basert på tilbakemeldinger og resultater.

Learning and Development vil utgjøre to dedikerte ressurser som vil jobbe tett og sammen utarbeide planer for læring og utvikling. Vi har en praktisk tilnærming til det å lære og du må derfor kunne beherske både å holde fysiske og interaktive kurs/ trening for forskjellige ledernivå.

Som en del av HR-teamet i Varner, vil du også bli involvert i øvrige HR-prosjekter og bistå i relevant prosjektarbeid, eller annet HR-arbeid på tvers av HR-teamene. Arbeidshverdagen vil derfor være varierende og ikke kun være knyttet til trening og utvikling.

Hvem vi ser etter

 • Du har minimum 3 års erfaring i tilsvarende rolle, i tillegg til HR erfaring
 • Du har en pedagogisk utdannelse på minimum Bachelor nivå
 • Du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • Du har erfaring med prosjektledelse
 • Det er en fordel om du har hatt lederansvar
 • Du foretrekker å jobbe i team og liker å hjelpe andre
 • Du har en lidenskap for mennesker og utvikling
 • Du liker å utforske og teste ut nye metoder for læring
 • Du liker å jobbe i et miljø med hurtig endringer og trives med å snu deg raskt
 • Du liker å bygge relasjoner utenfor egen avdelingen i en stor organisasjon
 • Du elsker å fasilitere og gjennomføre trening

Hvis du ønsker å være med på vår spennende reise, send oss din søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Varner logo 45mm
Arbeidsgiver
Varner AS
Sted
Asker, Slependen
Stillingstittel
Development Manager
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 26.05 2024 23:55
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil