Talent Aquisition Advisor
Er du rågod på å identifisere de flinkeste folka? Setter du deg raskt inn i nye fag- og forretningsområder? Forstår du hvilke utviklingsmuligheter de flinkeste folka tiltrekkes av? Er du en relasjonsbygger som knytter sterke bånd til nåværende og morgendagens medarbeidere? Vi søker en Talent Aquisition Advisor / Rekrutteringsrådgiver til vårt rekrutteringsteam i Multiconsult Norge. Vi søker deg som ønsker å være en foretrukken sparringspartner for våre ledere og en person som kandidatene elsker å diskutere muligheter med.

Hva kan vi tilby deg?

Vi kan tilby en synlig posisjon i et rekrutteringsteam med høy fart, høyt under taket, faglige utfordringer og masse moro. Du får boltre deg med rekrutteringer på flere nivå i organisasjonen, og først og fremst der du som rågod rekrutterer kan gjøre en forskjell med å få de riktige folka om bord. Rekrutteringsteamet utgjør et kompetansemiljø som leverer på selskapsnivå og rådgir innen intern og ekstern rekruttering, talent management og employer branding.

Vi ser langt fremover og kan tilby deg et positivt læringsmiljø med langsiktige utviklingsmuligheter. Du får mulighet til å fordype deg i enkelte forretningsområder og stillingskategorier.

Utover lønn kan vi tilby gode pensjons- og forsikringsordninger, aksjekjøpsordning, fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid. Og kanskje viktigst; trivelige og dyktige kollegaer.

Hvem er du?

En lagspiller, og samtidig en enkeltspiller som både kan spille gode pasninger og score mål! Du har erfaring med, og er komfortabel med å gjennomføre rendyrkede search-prosesser, og er god på å navigere i et marked som tidvis opplever stor kandidatknapphet. Vi tror at du enten har noen års erfaring fra rekrutteringsbyrå eller fra rekruttering i en større virksomhet. Du har gjerne erfaring med å rekruttere teknologer og nøkkelpersonell, og det er en fordel om du har relevant erfaring fra bygg og anlegg, industri eller energibransjen. Du kjennetegnes av at du er proaktiv, har en «egen motor» og sterk gjennomføringsevne. Du har erfaring med bruk av rekrutteringsverktøy og er gjerne sertifisert innen testverktøy for seleksjon. Du kan gjerne ha din hovederfaring fra research, men med ønske om å utvikle deg som rekrutteringsrådgiver. Vi ønsker deg som er nysgjerrig på teknologi og ønsker å utfordre måten vi i dag tenker rekruttering. Vi ser gjerne at du har høyere relevant utdanning og minimum 1-3 års erfaring innen rekruttering.

Hva gjør en rekrutteringsrådgiver hos oss?

Du har ansvar for å drive rekrutteringprosesser «A-Å» fra HR sin side. Multiconsult lever av flinke folk og derfor er rekruttering en av de viktigste støtteprosessene. Rekrutteringsteamet jobber omtrent som et rekrutteringsbyrå, og du kommer til å bistå rekrutterende ledere med både hel- og delprosesser. Du har ansvar for å rådgi og coache ledere og HR-kollegaer i spørsmål om rekruttering, talentidentifikasjon og employer branding. Du forventes å drive utvikling og kontinuerlig forbedring av prosessene og skal sikre at vi rekrutterer etter Multiconsults policyer. Du rapporterer til Leder for talent og rekruttering.

Multiconsult
Arbeidsgiver
Multiconsult
Sted
Skøyen
Stillingstittel
Talent Aquisition Advisor
Stillingstype
Heltid
Søk her
Søknadsfrist 02.10 2022 12:00
Om arbeidsgiveren
Les mer Pil