Jobber du med å designe eller videreutvikle onboardingsprosessen i egen organisasjon? Dette kurset gir en praktisk tilnærming til utvikling av egen onboardingsprosess.

Etter kurset har du økt kompetanse på onboarding og du har jobbet med utvikling av onboardingsprosessen i egen organisasjon. Du vil lære om hvordan prosessen kan implementeres, samt hvordan du kan sikre en vellykket prosess over tid gjennom økt bevissthet rundt suksesskriterier og fallgruver. Kurset er praktisk rettet med en kombinasjon av dialog, oppgaver, forelesning og arbeid med egen onboardingprosess.

Kurset dekker blant annet:

  • Analyse
  • Utarbeidelse: Innhold, format, timing, virkemidler og ansvarsfordeling
  • Implementering og videreutvikling over tid
  • Fra nå-situasjon til ønsket situasjon
  • Mål og rammer
  • Målgruppen

Kurset passer for deg som jobber med å etablere en strukturert onboardingprosessen for første gang, for deler av organisasjonen eller hele. Det passer også for deg som skal videreutvikler en eksisterende prosess.

Onboarding for viderekomne kan tas alene, eller i kombinasjon med Onboarding: Hva og hvordan. Dersom du ønsker å delta på begge kursene, melder du deg på begge separat. Prisen vil da være 7900,- for medlemmer og 11400,- for ikke-medlemmer for to kursdager, og prisen vil korrigeres etter påmelding.

Kursholder:

Portrett Kristine Blixrud

Kristine Blixrud har mange års erfaring med organisasjon- og lederutvikling fra næringslivet primært som konsulent hos Accenture og som leder for Human Resources i IT bransjen. Driver i dag selskapet Bell Organizaton & Leadership AS. Blixrud er utdannet siviløkonom med videreutdannelse innenfor psykologi og ledelse. Hun har jobbet med å designe, implementere og sikre gode onboardingsprosesser for flere virksomheter med gode resultater.

Avbestillingsbetingelser:
Ved avmelding senere enn 2 dager før kursstart, gis det ingen refusjon. Avmeldingen må være skriftlig.

Betaling/faktura:
Faktura vil bli sendt i forkant av arrangementet.

Spørsmål
Alle henvendelser rettes til HR Norge på tlf. 22 11 11 22 eller e-post hrnorge@hrnorge.no