Delta i ny undersøkelse av viktige HR-områder

Nå gjennomføres undersøkelsen «Creating People Advantage» i over 90 land over hele verden. Vi inviterer deg til å bli med og kartlegge hvilke HR-områder som blir de viktigste for HR-avdelinger å forbedre eller få økt kapasitet og fokus på.

Undersøkelsen er et mangeårig samarbeid mellom Boston Consulting Group og verdensorganisasjonen for HR-foreninger (WFPMA) og har som formål å kartlegge hvilke HR-områder som blir de viktigste for HR-avdelinger å forbedre eller få økt kapasitet og fokus på.

Selv om HR har mange fellestrekk og utfordringer, er det store nasjonale forskjeller og vi ønsker å invitere så mange av våre medlemmer som mulig å delta i undersøkelsen slik at vi får gode norske tall på hva som blir viktig fremover, hva som er viktigst å forbedre, og ikke minst hvordan.

Årets undersøkelse tar for seg 32 HR-områder og to dypdykk der det første handler om HRs rolle i fremtiden og det andre går ned i behovet for å fokusere på medarbeideres opplevelse og forventninger. Med historikk som strekker seg helt tilbake til 2007, vil undersøkelsen gi svært gode innblikk i hvordan HR-feltet utvikler seg, om det er tilbakevendende problemer samt hvordan man skaper verdifulle fortrinn innen HR.

Resultatene vil legges frem i juni, og deltakere vil få mulighet til å laste ned en fyldig rapport med funn, intervjuer og dypdykk i beste praksis.

Selve undersøkelsen fylles ut anonymt og tar ca. 20 minutter å gjennomføre.

Klikk her for å starte utfylling